GTA 6: Επίσημη ένδειξη για την χρονιά που αναμένεται από την Take Two

Έρχεται ένα “σημαντικό σημείο καμπής“ για την Take Two εντός του 2025
09 Αυγούστου 2023 14:36
GTA 6: Επίσημη ένδειξη για την χρονιά που αναμένεται από την Take Two

Μια νέα και επίσημη ένδειξη, δια στόματος CEO της Take Two, έρχεται να ρίξει φως στη χρονιά που θα κυκλοφορήσει το άκρως αναμενόμενο Grand Theft Auto 6

Στο νεότερο meeting των μετόχων για το πρόσφατο οικονομικό τρίμηνο της Take Two, έγινε μια τυπική αναφορά επί λέξη στο GTA 6 λέγοντας ότι "η ανάπτυξή του βρίσκεται εδώ και καιρό σε εξέλιξη", μια φράση που είχε ειπωθεί στην αρχική ανακοίνωση της Rockstar Games τον Φεβρουάριο του 2022. 

Ωστόσο, ο CEO της, Strauss Zelnick έδωσε μια πληροφορία που αναφέρει ότι η εταιρία ετοιμάζεται για ένα "σημαντικό σημείο καμπής" εντός του οικονομικού έτους 2025, το οποίο μάλιστα "θα έρθει με νέα επίπεδα-ρεκόρ αποδόσεων", όπως είπε ρητά. Να αναφέρουμε επίσης ότι το οικονομικό έτος 2025 για την Take Two ξεκινάει τον Απρίλιο του 2024 και ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2025. 

Από πολλά ξένα μέσα αυτή η πληροφορία ερμηνεύεται σαν μια ένδειξη ότι αφορά την κυκλοφορία του Grand Theft Auto VI, το οποίο είναι άλλωστε και το μεγαλύτερο project στην ιστορία των Take Two και Rockstar Games. Έτσι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω τότε το GTA 6 ενδέχεται να έχει κυκλοφορήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2025. Προηγούμενες φήμες ήθελαν το GTA 6 να κυκλοφορεί μέχρι τα τέλη του 2024. Αυτά είναι προς το παρόν τα όσα γνωρίζουμε έως ότου να υπάρξει μια...κανονική ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6. 

Τον περασμένο Μάιο ο Zelnick βρέθηκε καλεσμένος σε podcast όπου αναφέρθηκε στο GTA 6, μιλώντας για τα πολύ υψηλά στάνταρ που έχει θέσει η Take Two για τον τίτλο: "Νομίζω ότι αυτή είναι μια πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Rockstar κάθε φορά με τις νέες εκδόσεις του Grand Theft Auto. Πρέπει αφενός να είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ και αφετέρου να αντικατοπτρίζει το συναίσθημα που έχουμε συνδέσει με το Grand Theft Auto. Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση, η απάντηση της Rockstar είναι απλά να επιδιώκει την τελειότητα, να μην αναζητά τίποτα λιγότερο από την τελειότητα και θα το πετύχουμε."