Το GTA 6 «πρέπει να είναι κάτι που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος»

Νέες δηλώσεις από τον CEO της Take-Two
26 Μαΐου 2023 12:10
Το GTA 6 «πρέπει να είναι κάτι που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος»

Δε χωρά αμφιβολία πως η ανυπομονησία της κοινότητας για το GTA 6 βρίσκεται στα ύψη, την ώρα που και οι προσδοκίες για το νέο κεφάλαιο της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς είναι τεράστιες. Όπως φαίνεται, η Take-Two, μητρική εταιρία της Rockstar Games, αλλά και η ίδια η ομάδα ανάπτυξης, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

Συγκεκριμένα, ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Good Time Show podcast, στο πλαίσιο της οποίας μίλησε για τα πάντα, από το ρόλο του στην εταιρία μέχρι και για το πάθος του με την άθληση. Αυτό που ξεχώρισε όμως είναι η αναφορά του στο επόμενο Grand Theft Auto.

Ειδικότερα, μιλώντας για τα παιχνίδια που αγαπούν οι gamers, ξεκίνησε λέγοντας:

Στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας υιοθετούμε τις επιτυχίες μας σαν να είναι μέρος του εαυτού μας, σαν να είναι μέρος της οικογένειάς μας. Ξέρετε, έχουμε μεγάλη αδυναμία σε αυτές και το παίρνουμε προσωπικά αν κάποιοι τις καταστρέφουν, σαν να μην είναι σωστό, αν οι δημιουργοί κάνουν μια επιλογή που δεν συνάδει με τον τρόπο που πιστεύουμε ότι αυτές οι επιτυχίες πρέπει να αναπτύσσονται.

Συνεχίζοντας, ο Zelnick αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο GTA 6 και στις τεράστιες προσδοκίες του κόσμου, λέγοντας:

Νομίζω ότι αυτή είναι μια πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Rockstar κάθε φορά με τις νέες εκδόσεις του Grand Theft Auto. Πρέπει αφενός να είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ και αφετέρου να αντικατοπτρίζει το συναίσθημα που έχουμε συνδέσει με το Grand Theft Auto. Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση, η απάντηση της Rockstar είναι απλά να επιδιώκει την τελειότητα, να μην αναζητά τίποτα λιγότερο από την τελειότητα και θα το πετύχουμε.

Για περισσότερα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη της συνέντευξη μέσα από τον player που ακολουθεί. Τέλος, σε άλλα σχετικά νέα, πρόσφατα η Take-Two μάλλον άφησε να εννοηθεί και πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το GTA 6. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.