ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟ GTA 6 – H Rockstar έσπασε τη σιωπή της με πρώτες δηλώσεις

Σύντομα η αποκάλυψή του;
04 Φεβρουαρίου 2022 17:42
ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟ GTA 6 – H Rockstar έσπασε τη σιωπή της με πρώτες δηλώσεις

Είναι γεγονός! Και επίσημα η Rockstar Games επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την ύπαρξη του Grand Theft Auto VI. Το άκρως αναμενόμενο κεφάλαιο της πασίγνωστης σειράς βρίσκεται, όπως τόνισε, σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και όπως όλα δείχνουν η ολοκληρωτική του αποκάλυψη βρίσκεται στον ορίζοντα.

Μπορεί ακόμη να μη γνωρίζουμε πολλά, αλλά σίγουρα είναι μια ιστορική στιγμή, αφού η Rockstar μιλά για πρώτη φορά για το GTA 6, για το οποίο μέχρι τώρα ακούγαμε απλά φήμες.

Αναλυτικότερα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης δήλωσε:

Με την άνευ προηγουμένου μακροζωία του GTA V, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς ζητάτε ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά Grand Theft Auto. Με κάθε νέο project που ξεκινάμε, στόχος μας είναι πάντα να προχωράμε σημαντικά, πέρα από αυτό που έχουμε παραδώσει προηγουμένως - και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η ενεργή ανάπτυξη για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Grand Theft Auto βρίσκεται εδώ και καιρό σε εξέλιξη. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μόλις είμαστε έτοιμοι, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Rockstar Newswire για επίσημες λεπτομέρειες.

Εκ μέρους όλης της ομάδας μας, σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να προχωρήσουμε στο μέλλον μαζί σας!

Για την ιστορία, το Grand Theft Auto V έκανε αρχικά το ντεμπούτο για τα PS3 και Xbox 360 τον Σεπτέμβριο του 2013.