ΕΚΤΑΚΤΟ: To trailer του GTA 6 μόλις κυκλοφόρησε και ρίχνει το ίντερνετ!

Το ανέβασε πριν την ώρα του, εκπλήσσοντας τους πάντες
05 Δεκεμβρίου 2023 01:17
ΕΚΤΑΚΤΟ: To trailer του GTA 6 μόλις κυκλοφόρησε και ρίχνει το ίντερνετ!

Σε μία αναπάντεχη τροπή των γεγονότων η Rockstar Games κυκλοφόρησε μόλις το πρώτο trailer του Grand Theft Auto 6, νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού που είχε δώσει με όλη την υφήλιο. 

Φαίνεται πως μία διαρροή προ μερικών ωρών ώθησε την Rockstar να το δημοσιεύσει επίσημα σε όλον τον κόσμο πολύ νωρίτερα, καθώς το "ραντεβού" είχε δοθεί για τις 5 Δεκεμβρίου στις 16:00 η ώρα Ελλάδος.

Με τον πιο ηχηρό τρόπο όμως, η Rockstar Games απάντησε ευθέως στα άσχημα παιχνίδια των leakers του διαδικτύου, και έτσι μέσα από τις σελίδες της στα social media κυκλοφόρησε το περιβόητο "Trailer 1", το οποίο μας πηγαίνει στην Vice City του τώρα. "Το trailer μας διέρρευσε οπότε σας παρακαλούμε δείτε το αυθεντικό στο YouTube κανάλι μας" έγραψε η δημιουργός του Grand Theft Auto στο X (πρώην Twitter) πάνω στην μεγαλύτερη στιγμή της, την οποία οι gamers περίμεναν εδώ και 10 χρόνια -τόσο απέχουμε πλέον από τον προκάτοχό του, το GTA V. 

Το Trailer 1 λοιπόν κάνει την κλασική αλά "πρώτο trailer του GTA V" βόλτα στην Vice City του σήμερα, με πλάνα από την παραλία, εναέριες λήψεις, με την πανίδα, τη χλωρίδα και όλη την τρέλα και την παρανομία που χωράει στην θρυλική αυτή πόλη. Είναι μάταιο να περιγράψουμε με λόγια τα φανταστικά next-gen φωτορεαλιστικά γραφικά του, με όλες τους τις λεπτομέρειες, τα οποία αν μη τι άλλο θα αναδείξουν πλήρως την ιπποδύναμη των PS5 και Xbox Series X. 

Στο φινάλε του παρουσιάζεται το ζευγάρι των πρωταγωνιστών Jason και Lucia, οι οποίοι κλείνουν εντυπωσιακά το trailer την ώρα που κάντουν "ντου" για μια ένοπλη ληστεία. Στο trailer δεν κατονομάζεται ο Jason -αν και το όνομά του είχε αναφερθεί σε παλιότερα leaks- αλλά οι δυο τους φαίνεται ότι διατηρούν μια σχέση τύπου Bonnie και Clyde.

H Lucia μάλιστα θα είναι η πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια στην ιστορία των Grand Theft Auto παιχνιδιών. Να αναφερθεί επίσης ότι το τραγούδι που ντύνει το Trailer 1 του GTA 6 είναι το "Love is A Long Road" του Tom Petty

Θαυμάστε το trailer του GTA 6 παρακάτω, το οποίο επιβεβαιώνει πολλά από όσα ακούγονταν τους τελευταίους μήνες, όπως τους δύο πρωταγωνιστές και την ημερομηνία κυκλοφορίας του για το 2025