GTA 6: Δείτε ζωντανά το πρώτο trailer - Ώρα Ελλάδος, live player, κ.α.

Η στιγμή έφτασε
04 Δεκεμβρίου 2023 16:35
GTA 6: Δείτε ζωντανά το πρώτο trailer - Ώρα Ελλάδος, live player, κ.α.

Μοιάζει σουρεαλιστικό, αλλά κι όμως είναι αλήθεια. Απέχουμε κάποιες ώρες από τη μεγάλη αποκάλυψη του GTA 6.

Πριν μερικές ημέρες, η Rockstar Games έβαλε τέλος στις φήμες που εδώ και μήνες κυριολεκτικά δε σταματούσαν. Και επίσημα, γνωρίζουμε πως το πρώτο trailer του GTA 6 θα δημοσιευτεί αύριο, μετά από περίπου δέκα χρόνια αναμονής.

Η ατμόσφαιρα είναι ήδη ηλεκτρισμένη στα social media, με το θέμα να παραμένει viral από τη στιγμή που η Rockstar αποκάλυψε το «πότε». Καθώς, λοιπόν, ο κόσμος του gaming σφύζει από ανυπομονησία για το trailer του GTA VI που αναμένεται να «ρίξει» το internet, ορίστε όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Τι ώρα θα δημοσιευτεί το πρώτο trailer του GTA 6 στην Ελλάδα:

Το πρώτο trailer του GTA 6 θα δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας ακριβώς στις 4:00 μ.μ. (16:00) ώρα Ελλάδος, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου του 2023.

Πως να δείτε το πρώτο trailer του GTA 6:

Το πρώτο trailer του GTA 6 αναμένεται να δημοσιευτεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της Rockstar Games, ωστόσο όπως είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια στην αποκάλυψη του GTA 5, ο υπερβολικός φόρτος ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα.

Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να το δείτε είναι μέσα από το YouTube. Το trailer θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Rockstar Games στο YouTube και ήδη έχει στηθεί ο live player. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να συνδεθείτε με τον Google λογαριασμό σας και να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.

Τον ίδιο ακριβώς αξιόπιστο player μπορείτε να βρείτε και παρακάτω, το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να συντονιστείτε σε αυτό ακριβώς το άρθρο του Unboxholics.com, ακριβώς στις 4:00!

Δείτε ζωντανά το πρώτο trailer του GTA 6: