Η Ubisoft θα συμμετέχει στη gamescom 2022 - Δίνει ραντεβού με τους gamers τον Αύγουστο

Θα στηρίξει την έκθεση η γαλλική εταιρία
27 Ιουνίου 2022 20:08
Η Ubisoft θα συμμετέχει στη gamescom 2022 - Δίνει ραντεβού με τους gamers τον Αύγουστο

Οι ετοιμασίες για την gamescom 2022 έχουν ξεκινήσει και έτσι λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του ορόσημου για τις πωλήσεις των εισιτηρίων, μια από τις μεγαλύτερες publishing εταιρίες της βιομηχανίας έρχεται να ανακοινώσει πως θα συμμετέχει. Ο λόγος γίνεται για την Ubisoft, η οποία μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media κλείδωσε το «ραντεβού», τονίζοντας πως σύντομα πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η Ubisoft δεν πραγματοποίησε κάποια παρουσίαση τον Ιούνιο, οπότε δεν αποκλείεται να μετέφερε το όποιο της καλοκαιρινό event για την gamescom. Σίγουρα η εταιρία έχει πολλά να παρουσιάσει, αφού για παράδειγμα πρόσφατα έκανε γνωστό πως σκοπεύει να αποκαλύψει το μέλλον του Assassin’s Creed τον Σεπτέμβριο, ενώ φημολογείται πως και η εκ νέου ανακοίνωση του Skull and Bones βρίσκεται προ των πυλών. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό πως θα δούμε στην gamescom το Mario + Rabbids Sparks of Hope, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η gamescom 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι φέτος υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live, το οποίο θα παρουσιάσει ο συνήθης ύποπτος Geoff Keighley των The Game Awards και Summer Game Fest.

Πέρα από την Ubisoft έχει επιβεβαιωθεί πως θα συμμετέχουν και οι Bandai Namco, THQ Nordic και Koch Media.