Φήμη: Η Ubisoft θα παρουσιάσει εκ νέου το Skull & Bones τον άλλο μήνα

Το πειρατικό παιχνίδι πρόκειται να συναντήσει σήμερα στεριά
25 Ιουνίου 2022 18:01
Φήμη: Η Ubisoft θα παρουσιάσει εκ νέου το Skull & Bones τον άλλο μήνα

Ο πλέον ευρέως γνωστός ρεπόρτερ Tom Henderson έρχεται αυτή τη φορά να φέρει στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες πληροφορίες για το Skull & Bones, το επερχόμενο πειρατικό παιχνίδι της Ubisoft.

Αναλυτικότερα, μέσα από ένα δημοσίευμά του για το TryHardGuides.com, ο Henderson ισχυρίζεται πως η γαλλική εταιρία σκοπεύει να αποκαλύψει εκ νέου το παιχνίδι μέσα στον Ιούλιο. Συγκεκριμένα, τονίζει πως η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα την εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, με τους developers να δείχνουν gameplay πλάνα και διάφορους από τους μηχανισμούς της εμπειρίας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο τίτλος εντοπίστηκε πρόσφατα και στις υπηρεσίες ηλικιακής ταξινόμησης της Κορέας και της Βραζιλίας, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως και η κυκλοφορία του μάλλον βρίσκεται κοντά. Η Ubisoft γνωρίζουμε επίσημα πως σχεδιάζει να παραδώσει το Skull & Bones στα χέρια των παικτών πριν τον Μάρτιο του 2023.

Για την ιστορία, ο πειρατικός τίτλος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 2017, δηλαδή πριν από 5 χρόνια. Το αρχικό πλάνο ήταν να κυκλοφορήσει το 2018, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Από τότε το παιχνίδι έχει καθυστερήσει αμέτρητες φορές και ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει.

Οι νεότερες πληροφορίες που είχαμε, ήρθαν τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν η Ubisoft ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι θα αλλάξει κατεύθυνση.