Assassin’s Creed: Η ιστορία του Basim μπορεί να συνεχιστεί; – Απάντησε η Ubisoft

Σύμφωνα με τον director του Mirage
24 Απριλίου 2024 23:31
Assassin’s Creed: Η ιστορία του Basim μπορεί να συνεχιστεί; – Απάντησε η Ubisoft

Όπως φαίνεται, η ιστορία του Basim, που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Assassin’s Creed Valhalla και η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε μέσα από το Assassin’s Creed Mirage, δεν αποκλείεται να συνεχιστεί!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο πλαίσιο ενός AMA που πραγματοποίησε στο Reddit, ο director του Mirage, Stéphane Boudon, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ubisoft να αφηγηθεί ξανά ιστορίες με τον χαρακτήρα στο μέλλον. Βέβαια, τόνισε στους παίκτες ότι δεν πρέπει να περιμένουν κάποιο DLC για το Mirage, αφού δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στα πλάνα του γαλλικού gaming κολοσσού.

Αναλυτικότερα, διευκρινίζοντας τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες του Mirage στο μέλλον, ανέφερε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι από την υποδοχή του Mirage. Το Mirage έχει σχεδιαστεί ως αυτόνομη εμπειρία χωρίς κανένα σχέδιο για DLC.

Ωστόσο, σίγουρα έχουμε ιδέες για το πώς θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε την ιστορία του Basim. Αλλά μέχρι σήμερα, δεν έχει προγραμματιστεί περιεχόμενο για μετά την κυκλοφορία του Mirage.

Δεν έχουμε σχέδια για κάποια νέα μεγάλη ενημέρωση, αλλά θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το παιχνίδι και να ακούμε τα σχόλια των παικτών.

Στη συνέχεια κλήθηκε εκ νέου να σχολιάσει το αν πρόκειται να ξαναδούμε τον Basim ή όχι στο μέλλον του franchise, λέγοντας:

Η αφήγηση της ιστορίας ενηλικίωσης του Basim ήταν τεράστια απόλαυση για εμάς, οπότε σαφώς ναι, έχουμε ακόμα πολλά να πούμε για τον Basim. Από την άλλη, η δημιουργία ενός παιχνιδιού με τόσους περιορισμούς είναι μια δύσκολη άσκηση και ως ομάδα θα θέλαμε επίσης να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να έχουμε μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία.

Για την ιστορία, το Assassin’s Creed Mirage είναι διαθέσιμο μέχρι και το τέλος του μήνα για δωρεάν δοκιμή. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.