Παίξτε δωρεάν τις πρώτες ώρες του Assassin's Creed Mirage!

Ήρθε το free trial από την Ubisoft
16 Απριλίου 2024 21:07
Παίξτε δωρεάν τις πρώτες ώρες του Assassin's Creed Mirage!

Η Ubisoft θέλει να σας δώσει τη δυνατότητα από σήμερα να παίξετε και γενικά να δοκιμάσετε το Assassin’s Creed Mirage, το οποίο κυκλοφόρησε για PC και κονσόλες πέρυσι.

Η εταιρία προσφέρει ένα free trial (δοκιμαστική περίοδο) χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κάποιο χρηματικό ποσό. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα έως και τις 30 Απριλίου, θα μπορείτε να παίξετε τις δύο πρώτες ώρες του Assassin’s Creed Mirage σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί.

Αυτό σημαίνει, ότι ανοίξετε σήμερα την κονσόλα σας ή το PC σας θα βρείτε τη δοκιμαστική έκδοση του Mirage και θα μπορείτε να την κατεβάσετε και να παίξετε. Ο τίτλος κυκλοφορεί σε PC, PlayStation 4 και PlayStation 5, αλλά και στα Xbox One και Xbox Series X|S.

Παίξτε για δύο ώρες και ανακαλύψτε την ιστορία του Basim, ενός πονηρού κλέφτη του δρόμου που έχει εφιαλτικά οράματα και ζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη. Κάντε parkour σε μία ζωντανή και φανταστική πόλη και χρησιμοποιήστε το stealth για να εξολοθρεύσετε τους στόχους σας" λέει η Ubisoft.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δοκιμαστική περίοδο του Mirage πατώντας εδώ.

Στο review των Unboxholics, ο Θέμης Μπολτσής είχε δηλώσει τα εξής για το παιχνίδι της Ubisoft:

Το Assassin’s Creed Mirage με άφησε σε τελικό απολογισμό ικανοποιημένο και χαίρομαι που εν έτει 2023 υπάρχει ξανά ένα κεφάλαιο στη σειρά με τέτοια πιο old-school κατεύθυνση. Δε θα έλεγα πως είναι μια απόλυτη επιστροφή στις ρίζες, αφού υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα της RPG εποχής, με το σύστημα του παρκούρ να είναι το μεγαλύτερο παράπονό μου, ενώ το «τώρα» της ιστορίας ξανά απουσιάζει. Ωστόσο, θεωρώ πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα απολαύσουν ιδιαίτερα οι fans, στους οποίους και προτείνω με ευκολία να επενδύσουν το χρόνο τους. Έχει μια από τις καλύτερες πόλεις που έχουμε δει ποτέ σε ολόκληρη τη σειρά Assassin’s Creed, ένα πραγματικό επίτευγμα, με τρομερό level design και πολλά να διδάξει. Κυριολεκτικά, έχει ένα καλοδουλεμένο stealth σύστημα με πολλά εργαλεία για κάθε σενάριο, και η κλίμακά του είναι επιτέλους σε φυσιολογικά και διαχειρίσιμα επίπεδα, χωρίς να νιώθεις ποτέ ότι δε σέβεται το χρόνο σου.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.