Μεγάλες εκπτώσεις σχεδόν σε όλα τα Assassin’s Creed παιχνίδια στο Steam!

Αν έλειπε κάποιο από τη συλλογή σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή
24 Δεκεμβρίου 2023 09:29
Μεγάλες εκπτώσεις σχεδόν σε όλα τα Assassin’s Creed παιχνίδια στο Steam!

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ξεκίνησαν οι χειμερινές προσφορές στο Steam με την Valve να βάζει σε έκπτωση χιλιάδες παιχνίδια για το PC. Εκτός από νέα παιχνίδια και διάφορες κατηγορίες, υπάρχουν προσφορές και σε ολόκληρα franchises της και ένα από αυτά είναι και το Assassin’s Creed.

Αναλυτικότερα, αυτή τη στιγμή θα βρείτε σχεδόν όλα τα Assassin’s Creed παιχνίδια σε μειωμένες τιμές και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αγοράσετε κάποιο αν έλειπε τόσο καιρό από τη συλλογή σας. Αρχικά, να σας πούμε ότι το Assassin’s Creed Valhalla που έγινε διαθέσιμο στο Steam πριν από περίπου ένα χρόνο, κοστίζει τώρα 14.99 ευρώ, ενώ μεγάλη έκπτωση έχουν δει και όλα τα DLC σου, όπως παραδείγματος χάρη το Dawn of Ragnarok που μπορείτε να προμηθευτείτε με 15.99 ευρώ.

Επίσης, θα βρείτε και το αγαπητό σε πολλούς Assassin’s Creed Odyssey που λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ελλάδα στα 11.99 ευρώ, αλλά και το αμέσως προηγούμενο κεφάλαιο, το Assassin’s Creed Origins που κοστίζει πλέον 8.99 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει και ένα μεγάλο Bundle που με 17 παιχνίδια και DLC που κοστίζει 95.05 ευρώ αντί για 434.86 που ήταν η κανονική του αξία.

Βρείτε όλες τις προσφορές με τα Assassin’s Creed παιχνίδια στο Steam πατώντας εδώ.

Στα Winter Sales του Steam θα βρείτε και τα Assassin’s Creed Syndicate στα 9.99 ευρώ, Assassin’s Creed Chronicles Russia, Assassin’s Creed Chronicles China και Assassin’s Creed Chronicles India στα 2.99 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και τα Assassin’s Creed IV Black Flag, Assassin’s Creed Unity και Assassin’s Creed Rogue στα 11.99, 7.49 και 5.99 ευρώ αντίστοιχα.

Ποιο παιχνίδι σκέφτεστε να αγοράσετε τώρα στις εκπτώσεις; Πείτε μας στα σχόλια!