Νέες καυτές πληροφορίες για το Assassin's Creed Hexe και πότε θα κυκλοφορήσει

Όλα όσα έφερε στο φως το έγκυρο ρεπορτάζ του Insider Gaming
24 Απριλίου 2024 18:19
Νέες καυτές πληροφορίες για το Assassin's Creed Hexe και πότε θα κυκλοφορήσει

Νέες καυτές πληροφορίες για το Assassin's Creed Hexe έφερε στο φως το Insider Gaming, μέσα από δικό του ρεπορτάζ και πηγές, οι οποίες αποκαλύπτουν επίσης όχι μόνο τις πρώτες ζουμερές πληροφορίες αλλά και το πότε αναμένεται. 

Μέχρι στιγμής το παιχνίδι φέρει την κωδική ονομασία "Assassin's Creed Hexe" και δεν γνωρίζουμε αν θα είναι και ο τελικός τίτλος του. Επίσημα ο executive producer του είχε δηλώσει ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα κεφάλαια. Επίσης, το σκηνικό του -βάσει Blomberg- θα έχει ως κεντρικό θέμα τη μαγεία, τις αιρέσεις και τις μάγισσες, με το σκηνικό να λαμβάνει χώρα στην κεντρική Ευρώπη του 16ου αιώνα. 

Τώρα, το Insider Gaming αναφέρει ότι το AC Hexe βρίσκεται ακόμη σε σχετικά πρώιμα στάδια ανάπτυξης και πως θα κυκλοφορήσει εντός του 2026, μέσα από την πλατφόρμα Assassin's Creed Infinity, η οποία θα συνδέει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ουσιαστικά θα είναι το επόμενο AC παιχνίδι μετά το Assassin's Creed Red που αναμένεται είτε στα τέλη του 2024 είτε στις αρχές του 2025. 

Την ανάπτυξή του ηγείται η ομάδα Ubisoft Quebec, η οποία πρακτικά γέννησε το franchise των Assassin's Creed. Πρόκειται να είναι μια πολύ πιο γραμμική εμπειρία σε σχέση με τους προκατόχους του που είχαν βασιστεί στην open-world εξερεύνηση, θυμίζοντας έτσι τα πρώτα Assassin's Creed παιχνίδια αλλά και το πρόσφατο "Mirage". 

Κεντρικό ρόλο στο παιχνίδι θα έχει η πρωταγωνίστρια -θα είναι η μοναδική του τίτλου- ονόματι Elsa, η οποία θα ελέγχει κάποιες υπερφυσικές ικανότητες (ίσως να πρόκειται για μάγισσα). Μάλιστα, το Insider Gaming ισχυρίζεται ότι είδε πλάνα του Assassin's Creed Hexe τα οποία για προφανείς λόγους δε μπορεί να δημοσιεύσει. 

Σε αυτά όμως φαίνεται να την κυνηγούν κάτι μεσαιωνικοί Γερμανοί στρατιώτες και αυτή με τα μαγικά της κυριεύει το σώμα μιας γάτας. Στη συνέχεια, ελέγχοντας τη γάτα, ο παίκτης ρίχνει ένα μπουκάλι που σπάει στο έδαφος και τραβάει την προσοχή των στρατιωτών. 

Το όλο vibe του Hexe περιγράφεται ως ζοφερό και μουντό σκηνικό στα πλακόστρωτα σοκάκια μιας ευρωπαϊκής πόλης. Ακόμη το Hexe θα περιλαμβάνει έναν ειδικό μηχανισμό παρόμοιο με το "Fear system" που είχαμε δει στο "Jack the Ripper" DLC του Assassin's Creed Syndicate.