To Assassin's Creed RED στέλνει τη σειρά στην Ιαπωνία! Πρώτο trailer και για το HEXE

Ενώ το multiplayer επιστρέφει μέσα από το INFINITY hub
10 Σεπτεμβρίου 2022 23:44
To Assassin's Creed RED στέλνει τη σειρά στην Ιαπωνία! Πρώτο trailer και για το HEXE

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Ubisoft αποκάλυψε το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed.

Μπαίνοντας, λοιπόν, απευθείας στο ψητό, μέσα στο 2022 οι παίκτες μπορούν να περιμένουν το μεγάλο φινάλε της ιστορίας του Assassin's Creed Valhalla. Το λεγόμενο ‘The Last Chapter’ θα αποχαιρετήσει τον/την Eivor και υπόσχεται μάλιστα να φέρει στο παιχνίδι και μερικές γνωστές προσωπικότητες από την ιστορία.

Αμέσως μετά, το 2023, τη σκυτάλη παίρνει το Assassin's Creed Mirage, για το οποίο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας δημοσίευμα πατώντας εδώ. Ωστόσο, η Ubisoft δε στάθηκε μόνο εδώ, αποκαλύπτοντας και άλλα δύο ολοκαίνουργια flagship Assassin's Creed παιχνίδια που βρίσκονται στον ορίζοντα: το Assassin's Creed Codename RED και το Assassin's Creed Codename HEXE. Και τα δύο παιχνίδια θα είναι μέρος του Assassin's Creed Codename INFINITY hub, το οποίο θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο για όλες τις εμπειρίες του franchise από εδώ και στο εξής. Τέλος, η εταιρία παρουσίασε και το πρώτο μεγάλο mobile παιχνίδι της σειράς, ενώ μας υπενθύμισε ότι στον ορίζοντα βρίσκεται και μια τηλεοπτική σειρά σε συνεργασία με το Netflix.

To Assassin's Creed Codename RED:

To Assassin's Creed Codename RED αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec (δημιουργοί των Assassin's Creed Odyssey και Assassin's Creed Syndicate) και είναι η επόμενη εξέλιξη του open-world RPG σχεδιασμού της σειράς. Μάλιστα, με το εν λόγω κεφάλαιο, το franchise θα κάνει ένα όνειρο των fans πραγματικότητα, αφού για πρώτη φορά θα επισκεφτεί τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, την Ιαπωνία.

Creative director του project είναι ο Jonathan Dumont.

Το Assassin's Creed Codename HEXE:

Το Assassin's Creed Codename HEXE είναι το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα έρθει μετά το Codename RED και αναπτύσσεται από την Ubisoft Montreal, την ομάδα που γέννησε το franchise. Creative director του project είναι ο Clint Hocking και για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες.

Το Assassin's Creed Codename INFINITY:

Τόσο το RED όσο και το HEXE θα είναι μέρη του Assassin's Creed Codename INFINITY. Πρόκειται για ένα hub που θα ενώνει τους παίκτες της σειράς μέσα από διάφορους τύπους εμπειριών, παλιών και νέων. Μάλιστα, το INFINITY θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του multiplayer, μέσα από μια ειδική standalone εμπειρία.

Το Assassin's Creed Codename Jade:

Το τέταρτο νέο παιχνίδι που έρχεται είναι το Jade, το οποίο προορίζεται ως μια εμπειρία που οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν όπου και αν βρίσκονται. Έχουμε να κάνουμε με ένα AAA RPG action-adventure, το οποίο αναπτύσσεται για mobile συσκευές και θα λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Κίνα. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο εντελώς δωρεάν, ακολουθώντας το free-to-play μοντέλο, δίνοντας για πρώτη φορά στους παίκτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα και να ανακαλύψουν ένα μοναδικό storyline.

Το χρονοδιάγραμμα περιεχομένου της σειράς Assassin’s Creed για το 2022, το 2023 και έπειτα: