Cillian Murphy: Ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders θα είναι μάλλον ο “κακός” στο Far Cry 7

Μένει να δούμε αν ισχύουν οι φήμες
21 Απριλίου 2024 12:11
Cillian Murphy: Ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders θα είναι μάλλον ο “κακός” στο Far Cry 7

Ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders και προσφάτως του Oppenheimer, Cillian Murphy, θα παίξει μάλλον τον κεντρικό villain ενός επερχόμενου παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ορισμένες φήμες που θέλουν τον ηθοποιό να δανείζει τη φωνή του σε ένα επόμενο παιχνίδι της Ubisoft.

Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν φήμες που θέλουν την Ubisoft να ετοιμάζει το Far Cry 7 και σύμφωνα με έναν έμπιστο leaker με το όνομα j0nathan, ο Cillian Murphy θα υποδύεται τον κεντρικό κακό της υπόθεσης. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο j0nathan (που κάνει leaks σχεδόν μόνο για την Ubisoft) έχει διαρρεύσει στο παρελθόν αρκετές πληροφορίες για τα σχέδια της εταιρίας, όπως είχε κάνει και για το Assassin’s Creed Mirage.

Αν όντως ισχύουν όλα τα παραπάνω, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής του Oppenheimer θα βαδίσει στα ίδια νερά με άλλους συναδέλφους του, όπως είναι ο Giancarlo Esposito του Breaking Bad που ήταν επίσης ο villain του Far Cry 6.

Με ένα πολύ λιτό tweet, ο j0nathan ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο X με έναν δυναμίτη που είχε αντίστροφη μέτρηση 72 ωρών, μία ακόμη με τον αριθμό 7 και δίπλα ακριβώς τον Cillian Murphy και μία λεζάντα που γράφει “Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε”.

Οι πρώτες φήμες για το Far Cry 7 που φαίνεται πως έχει την κωδική ονομασία Blackbird ήρθαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και ανέφεραν πως θα είναι μη γραμμικό, με την ιστορία του να βασίζεται στην απαγωγή της οικογένειας του πρωταγωνιστή με τον παίκτη να χρειάζεται 72 ώρες εντός παιχνιδιού (24 ώρες σε πραγματικό χρόνο) για να τη σώσει.

Φυσικά, επειδή μιλάμε για leaks και τίποτα περισσότερο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μέχρι να ανακοινώσει η Ubisoft το παιχνίδι επίσημα.