Αποκαλύφθηκε η επόμενη ταινία του Cillian Murphy μετά την επιτυχία του Oppenheimer

Και θα παίξει στο Netflix
09 Φεβρουαρίου 2024 13:46
Αποκαλύφθηκε η επόμενη ταινία του Cillian Murphy μετά την επιτυχία του Oppenheimer

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με το Oppenheimer και το δρόμο που άνοιξε για τα βραβεία Όσκαρ, ο Cillian Murphy ετοιμάζεται για μία ακόμη ταινία που θα παίξει αυτή τη φορά στο Netflix. Ο λόγος γίνεται για το Steve, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Murphy, αλλά θα είναι και παραγωγός με την εταιρία του Big Things Films.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο Steve, μια προσαρμογή του μυθιστορήματος του Max Porter.

Το Netflix έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη. Η ταινία αυτή επικεντρώνεται στον Steve, έναν διευθυντή σχολείου που αγωνίζεται να κρατήσει τους μαθητές του σε μία σειρά, ενώ παράλληλα παλεύει με τη ψυχική του υγεία.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Tim Mielants, ο οποίος κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα και του Small Things Like These, μιας επερχόμενης ταινίας πάλι με τον Cillian Murphy στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Mielants είχε εργαστεί και στο Peaky Blinders, αλλά και στο short με τίτλο All of This Unreal Time.

Το Steve δεν είναι η μόνη νέα ταινία του Cillian Murphy, αφού όπως σας είπαμε παραπάνω παίζει και στο Small Things Like These, το οποίο ετοιμάζεται να εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η ταινία του Peaky Blinders, αν και αυτή θα αργήσει αρκετά να εμφανιστεί.

Ο Cillian Murphy κέρδισε το Golden Globe βραβείο του για το Oppenheimer και πλέον πάει ολοταχός για τα Όσκαρ και το μεγάλο βραβείο. Το Steve θα παίζει αποκλειστικά στο Netflix.