28 Years Later: Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας

Αποκαλύφθηκαν τα τρία ονόματα
25 Απριλίου 2024 13:59
28 Years Later: Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας

Το 28 Years Later των Danny Boyle και Alex Garland έκανε μια σημαντική πρόοδο φέτος αφού πήρε το πράσινο φως από την Sony Pictures, ενώ τώρα μάθαμε τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της ταινίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, στην επερχόμενη ταινία υπέγραψαν για να παίξουν οι Jodie Comer, Ralph Fiennes και Aaron Taylor-Johnson και θα είναι οι κεντρικοί χαρακτήρες. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Aaron Taylor-Johnson έχει εμφανιστεί σε αρκετά projects τα τελευταία χρόνια, αφού εκτός από τα Bullet Train και Kick-Ass θα είναι και ο Kraven the Hunter στην ομότιτλη ταινία της Sony.

Από την άλλη, η Comer εμφανίστηκε στο Napoleon του Ridley Scott, αλλά και στα Killing Eve και Free Guy, ενώ και ο Ralph Fiennes έχει παίξει σε αμέτρητες ταινίες, όπως είναι τα Harry Potter και έκλεψε την παράσταση πρόσφατα The Menu που είδαμε στους κινηματογράφους και στο Disney Plus.

Ο Cillian Murphy, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από την πρώτη ταινία, θα βρίσκεται στο project ως εκτελεστικός παραγωγός, αν και υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε και στην οθόνη. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο αν ή όχι θα παίξει σε αυτή την ταινία, κάτι που θα ήθελαν φυσικά όλοι οι fans.

Επίσης από εκεί που ακουγόταν ότι το budget για την κάθε ταινία (ναι θα χωριστεί σε δύο μέρη) θα ήταν γύρω στα $75 εκατομμύρια δολάρια, τελικά έπεσε στα $60 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στις απαιτήσεις των Boyle/Garland ήταν η κινηματογραφική του κυκλοφορία. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η πρώτη ταινία είχε γυριστεί με budget μόλις $8 εκατομμύρια.

28 Years Later: Πολύ ευχάριστα νέα για τη συμμετοχή Cillian Murphy στο απόλυτο zombie sequel

Παρόλο που δεν ξέρουμε αν θα παίξει και ο Cillian Murphy στην ταινία, παλιότερα είχε δηλώσει τα εξής: "Μιλούσα με τον Danny Boyle πρόσφατα και του είπα 'Κοίταξε Danny γυρίσαμε την ταινία στα τέλη του 2000". Οπότε νομίζω ότι σίγουρα φτάνουμε στο 28 Χρόνια Μετά. Αλλά πάντοτε του έλεγα ότι με ψήνει. Θα ήθελα πολύ να το κάνω. Εάν ο Alex πιστεύει ότι το έχει το σενάριο και ο Danny θέλει να το σκηνοθετήσει, τότε θα το έκανα σίγουρα".

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.