O Cillian Murphy δε βγάζει άλλο φωτογραφίες με τους fans και εξηγεί γιατί

Μην προσπαθήσετε γενικά να βγάλετε selfie μαζί του
19 Φεβρουαρίου 2024 21:11
O Cillian Murphy δε βγάζει άλλο φωτογραφίες με τους fans και εξηγεί γιατί

O καιρός που κάποτε οι σταρ του Χόλιγουντ μοίραζαν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους έχει περάσει και έχει αντικατασταθεί με τις φωτογραφίες, καθώς όλοι έχουν από ένα smartphone όπου εκεί κρατάνε αρκετές τέτοιες στιγμές σαν αναμνηστικά.

Για τον Cillian Murphy όμως οι φωτογραφίες με τους fans δεν είναι το φόρτε του και αποκαλύπτει ότι προτιμά μια διαφορετική προσέγγιση όταν τυχαίνει να συναντιέται με θαυμαστές. Ο 47χρονος Ιρλανδός ηθοποιός αποφάσισε να απαγορεύσει τις φωτογραφίες με τους fans του για το καλό της δικής του υγείας.

Μιλώντας στο περιοδικό GQ για το οποίο φωτογραφήθηκε ενόψει της μεγάλης βραδιάς των Oscars 2024, ο σταρ της ταινίας "Oppenheimer" αποκάλυψε ότι προτιμάει να συνομιλεί με τους fans του και εξήγησε: 

Όταν ξεκίνησα να απαγορεύω τις φωτογραφίες, άλλαξε η ζωή μου. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να χαιρετάς και να συζητάς για λίγο. Το λέω σε πολύ κόσμο, ξέρετε, συναδέλφους και φίλους ηθοποιούς και μου λένε "νιώθω τόσο άσχημα". Αλλά δεν χρειάζεσαι να καταγράφεις με φωτογραφίες το που πήγες μέσα στη μέρα σου. 

O CIllian Murphy στη φωτογράφισή του για το GQ

Όπως αναφέρει το GQ αυτό συνέβη και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, καθώς ένας θαυμαστής πλησίασε τον Murphy ζητώντας του μια φωτογραφία. "Δεν βγάζω φωτογραφίες" του είπε και είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί του. 

Αυτό για να ξέρετε σε περίπτωση που συναντήσετε ποτέ τον σταρ των "Peaky Blinders" και του Oppenheimer ότι καλύτερα να του πιάσετε κουβέντα, παρά να βγάλετε το κινητό σας για μια selfie. 

O Murphy με τον ρόλο του ως Ρόμπερτ Όπενχαϊμερ στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, έχει σαρώσει μέχρι στιγμής σε υποψηφιότητες αλλά και νίκες, αποσπώντας βραβεία καλύτερης ερμηνείας και Α' Ανδρικού ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες 2024 και στα φετινά BAFTA.

Θα είναι επίσης υποψήφιος στην 96η Τελετή Απονομής των Όσκαρ στις 10 Μαρτίου, καθώς η ταινία Oppenheimer έχει 13 υποψηφιότητες συνολικά και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί.