gamescom 2022: Ξανά εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες δείχνουν οι προπωλήσεις εισιτηρίων

Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη μεγάλη έκθεση!
22 Ιουνίου 2022 00:38
gamescom 2022: Ξανά εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες δείχνουν οι προπωλήσεις εισιτηρίων

Με τα πρώτα events του Summer Game Fest να έχουν ολοκληρωθεί, η κοινότητα στρέφει πλέον τα βλέμματά της στη gamescom 2022, η οποία αναμένεται να ολοκληρώσει τον κύκλο των καλοκαιρινών gaming εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, μετά από δύο χρόνια, φέτος αναμένεται να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, με ένα κατάμεστο Koelnmesse στο κέντρο της Κολωνίας. Όπως γνωστοποιήσαν οι διοργανωτές της έκθεσης, η συμμετοχή προβλέπεται να αγγίξει προσεχώς ένα σημαντικό ορόσημο και οδεύει προς το φράγμα των 100 χιλιάδων επισκεπτών. Αναλυτικότερα, μέσα στις πρώτες μέρες από την έναρξη της προπώλησης, ήδη έχουν πουληθεί πάνω από 60 χιλιάδες εισιτήρια.

Για την ιστορία, η gamescom είναι η μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανίας όσον αφορά τη συμμετοχή του κοινού, με το ρεκόρ να βρίσκεται στους 370 χιλιάδες επισκέπτες από 114 διαφορετικές χώρες.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η gamescom 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι φέτος υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live, το οποίο θα παρουσιάσει ο συνήθης ύποπτος Geoff Keighley των The Game Awards και Summer Game Fest.

Tags: