Τέλος τα παιχνίδια Watch Dogs από τη Ubisoft; – Η σειρά μάλλον μπαίνει στον πάγο

Ακυρώθηκαν υπό ανάπτυξη projects
24 Απριλίου 2024 23:51
Τέλος τα παιχνίδια Watch Dogs από τη Ubisoft; – Η σειρά μάλλον μπαίνει στον πάγο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Insider Gaming που βασίζεται σε πληροφορίες του αξιόπιστου leaker ‘j0nathan’, η σειρά Watch Dogs έχει μπει και επίσημα στον πάγο, κατά πάσα πιθανότητα εξαιτίας της απογοητευτικής πορείας του τελευταίου κεφαλαίου της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο leaker ισχυρίζεται πως το franchise της Ubisoft είναι πλέον «νεκρό και θαμμένο», αφού ο γαλλικός κολοσσός ακύρωσε κιόλας τα υπόλοιπα Watch Dogs παιχνίδια που ανέπτυσσαν οι ομάδες του. Μεταξύ των θυμάτων φαίνεται πως περιλαμβάνεται και ένα Watch Dogs Battle Royale παιχνίδι που πλέον έχει ακυρωθεί.

Για την ιστορία, το Watch Dogs franchise είχε συναντήσει τεράστια εμπόδια από το πρώτο κιόλας κεφάλαιό του. Το αρχικό παιχνίδι είχε γίνει απίστευτα viral πριν την κυκλοφορία του, αφού το πρώτο trailer που παρουσίασε η Ubisoft είχε σοκάρει τους πάντες. Ωστόσο, η κατάσταση στην οποία έφτασε τελικά ο τίτλος στα χέρια των παικτών δε θύμιζε σε τίποτα αυτό που είχε παρουσιαστεί στην E3, με αποτέλεσμα τεράστια κατακραυγή. Παρόλα αυτά, το πρώτο Watch Dogs είχε πουλήσει καλά, φτάνοντας τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι το 2014. Ομοίως, το Watch Dogs 2 που έφτασε το 2016 άγγιξε το ίδιο ορόσημο το Μάρτιο του 2020. Όσον αφορά την εμπορική πορεία του Watch Dogs: Legion, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι κατάφερε να πουλήσει 1.9 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις ημέρες.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η Ubisoft ακούγεται πως έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα για τη δημιουργία μιας Watch Dogs ταινία από την New Regency, οπότε μένει να δούμε αν το κινηματογραφικό ντεμπούτο θα κατορθώσει να δώσει το φιλί της ζωής και να αναστήσει τα παιχνίδια.