Star Wars Jedi Fallen Order 2: Αργεί παραπάνω τελικά και φημολογείται αλλαγή στον τίτλο του

Νέες πληροφορίες από τον insider, Jeff Grubb
29 Απριλίου 2022 07:29
Star Wars Jedi Fallen Order 2: Αργεί παραπάνω τελικά και φημολογείται αλλαγή στον τίτλο του

Σας είχαμε μεταφέρει τελευταία ότι το πολυαναμενόμενο sequel του Star Wars Jedi Fallen Order βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά και θα αποκαλυφθεί περίπου τον Μάιο ή τον Ιούνιο. 

Τις πληροφορίες αυτές είχε μεταφέρει ο Jeff Grubb του Venture Beat και τώρα επιστρέφει με καινούργιες πληροφορίες που δεν είναι και τόσο ευχάριστες. 

Κυρίως γιατί το Jedi Fallen Order 2 δε θα έρθει το 2022 όπως αρχικά είχε ειπωθεί αλλά εντός του 2023 και θα κυκλοφορήσει μάλιστα αποκλειστικά για τις next gen κονσόλες, δηλαδή τα PS5 και Xbox Series X|S και το PC, αφήνοντας πίσω τα PS4 και Xbox One. 

Μάλιστα κάνει λόγο για μια μικρή αλλαγή στον τίτλο καθώς θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα ως "Star Wars Jedi 2" αφήνοντας πίσω το "Fallen Order". "Ένας από τους λόγους που θα το κάνουν μόνο next-gen είναι επειδή δεν έρχεται μέχρι τα τέλη του 2022. Το παιχνίδι πλέον στα σίγουρα θα βγει εντός του 2023." λέει χαρακτηριστικά. 

Ο Grubb αποκαλύπτει επίσης ότι η πρώτη παρουσίαση του Star Wars Jedi 2 θα γίνει εντός του ερχόμενου Star Wars Celebration event (25-29 Μαΐου), παρά το ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο panel για αυτό. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και στο Summer Games Fest με παρουσιαστή τον Geoff Keighley ύστερα από την ακύρωση του φετινού EA Play event. 

H Respawn Entertainment εργάζεται επίσης σε ένα FPS Star Wars τίτλο με επικεφαλής τον βετεράνο της LucasArts και των Medal Of Honor και Star Wars: Battlefront, Peter Hirschmann, καθώς και σε ένα strategy τίτλο με βετεράνους της Firaxis. 

Επίσης στα σκαριά βρίσκεται ένα cinematic action adventure Star Wars παιχνίδι από την Skydance με επικεφαλής την Amy Hennig, δημιουργό των Uncharted, αλλά και το Star Wars: Eclipse από την Quantic Dream.