Star Wars: Νέος τίτλος δια χειρός Amy Hennig μαζί με τις Skydance και Lucasfilm Games

Η director των Uncharted ετοιμάζει και νέο Star Wars παιχνίδι εκτός από ένα για τη Marvel
19 Απριλίου 2022 19:18
Star Wars: Νέος τίτλος δια χειρός Amy Hennig μαζί με τις Skydance και Lucasfilm Games

Οι Skydance New Media και Lucasfilm Games ανακοίνωσαν πως αναπτύσσουν ένα νέο Star Wars παιχνίδι, με την Amy Hennig στο τιμόνι, που είναι γνωστή ως director και ενός εκ των δημιουργικών μυαλών πίσω από το franchise των Uncharted. 

Αυτός ο νέος Star Wars τίτλος περιγράφεται ως ένα "πλούσιο κινηματογραφικό action adventure παιχνίδι" με μια πολλά υποσχόμενη πρωτότυπη ιστορία. Η Hennig έκανε και ένα σχετικό tweet με την χαρακτηριστική ατάκα του Han Solo, "Never tell me the odds", καθώς στο παρελθόν συμμετείχε στο ακυρωθέν Star Wars project της Visceral Games πριν από μερικά χρόνια. 

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση η επικεφαλής του νέου Star Wars παιχνιδιού της Skydance είπε: 

Πάντοτε περιέγραφα την στιγμή που είδα το Star Wars το 1977 ως μια στιγμή που επαναπρογραμμάτισε τον 12χρονο τότε εγκέφαλό μου, διαμορφώνοντας ανεξίτηλα τη δημιουργική μου ζωή και το μέλλον μου. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με την Lucasfilm Games ξανά για να διηγηθούμε διαδραστικές ιστορίες στον γαλαξία αυτόν που τόσο αγαπώ. 

Για την ιστορία η Hennig αποτελεί ένα από τα κύρια πρόσωπα πίσω από την δημιουργία παιχνιδιών όπως τα Legacy of Kain και Jak and Daxter. Πρόκειται για το δεύτερο project που ανέλαβε η Skydance New Media σε συνεργασία με την Disney, καθώς πέρυσι είχε ανακοινώσει ότι αναπτύσσει και ένα νέο παιχνίδι για τη Marvel