Star Wars Outlaws: Το νέο trailer είναι εδώ με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Ετοιμαστείτε για μια “Τέλεια Ληστεία“ στον υπόκοσμο του Star Wars
09 Απριλίου 2024 19:24
Star Wars Outlaws: Το νέο trailer είναι εδώ με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Ubisoft παρέμεινε πιστή στο ραντεβού της για την αποκάλυψη του νέου trailer του πολυαναμενόμενου Star Wars: Outlaws, παρά την προ μερικών ωρών διαρροή που υπέστη. 

Το Story trailer, το οποίο πέραν από την συναρπαστική πλοκή που επιφυλάσσει για τους fans του Star Wars, επιβεβαίωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου open-world Star Wars παιχνιδιού για τις 30 Αυγούστου 2024. Στο ζουμί του trailer όμως είδαμε πολλά σκηνικά με την πρωταγωνίστρια Kay Vess και το φιλικό πλασματάκι της ονόματι Nix να συναντά κάθε λογής αποβράσματα του γαλαξία, όπως τους Pikes και τον Jabba The Hutt

Μάλιστα το trailer δείχνει και τον Han Solo στο παλάτι του Jabba όντας παγωμένος εντός του carbonite, μιας και τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα μεταξύ Episode V και Episode VI. Ο Sliro θα είναι ο μεγάλος κακός και μαφιόζος του παιχνιδιού, με την εγκληματική οργάνωσή του να είναι μια από τις πιο επικίνδυνες του γαλαξία, ενώ και η γνωστή Crimson Dawn θα παίξει ρόλο στα γεγονότα. Στους συμμάχους της Kay είναι ο Jaylen, ο οποίος είναι σαν μέντορας της νέας αυτής scoundrel του γαλαξία και θα την βοηθήσει να ξεφύγει από τα νύχια του Sliro.

Δείτε το Story trailer του Star Wars Outlaws

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.

Σύμφωνα με τον director του τίτλου, Julian Gerighty, η Vess έχει βάλει στόχο να φέρει εις πέρας τη μεγαλύτερη ληστεία που είδε ποτέ ο υπόκοσμος του γαλαξία του Star Wars. Έτσι, θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim και όχι μόνο.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το στούντιο των Division, την Massive Entertainment, που συνεργάζεται μαζί με την Lucasfilm Games. Αναμενόμενα, "τρέχει" στη Snowdrop Engine της σουηδικής ομάδας, προσφέροντας ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα.

To Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X. Xbox Series S και PC στις 30 Αυγούστου του 2024.