Το Star Wars Outlaws κοστίζει έως €139.99 και η τιμή προκάλεσε αντιδράσεις

Οι gamers βρήκαν τσιμπημένη την Ultimate Edition
12 Απριλίου 2024 23:21
Το Star Wars Outlaws κοστίζει έως €139.99 και η τιμή προκάλεσε αντιδράσεις

Πριν μερικές ώρες η Ubisoft έκανε γνωστή την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars Outlaws και αποκάλυψε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού, ξεκινώντας συγχρόνως να δέχεται και προ-παραγγελίες. Ωστόσο, οι τιμές των εκδόσεων αυτών φαίνεται πως φάνηκαν ιδιαίτερα υψηλές για πολλούς παίκτες, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η απλή έκδοση του Star Wars Outlaws κοστίζει €79.99 και δεν περιλαμβάνει επιπλέον περιεχόμενο πέραν του βασικού παιχνιδιού. Αμέσως μετά έρχεται η Gold Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση κοστίζει €119.99 και περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, μαζί με το Season Pass. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε 2 DLC πακέτα που θα κυκλοφορήσουν μετά τις 30 Αυγούστου που καταφθάνει το Star Wars Outlaws. Παράλληλα, η Gold Edition προσφέρει και πρόσβαση στο παιχνίδι 3 ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 27 του μηνός.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στην Ultimate Edition, στην οποία και εστίασαν τα περισσότερα παράπονα. Η Ultimate έκδοση περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, το Season Pass και το προνόμιο του Early Access, δηλαδή ό,τι και η Gold έκδοση. Επιπροσθέτως, έρχεται με διάφορα in-game αντικείμενα μέσα από τα Rogue Infiltrator και Sabacc Shark bundles, ενώ δίνει στους παίκτες πρόσβαση και σε ένα ψηφιακό Art Book.

Συνεπώς, όποιος θέλει όλο το περιεχόμενο που υπάρχει θεωρητικά, χρειάζεται να ξοδέψει €139.99. Η υψηλή αυτή τιμή κακοφάνηκε σε πολλούς που επισήμαναν πως πρόκειται για single-player εμπειρία και έτσι όλο το περιεχόμενο θεωρητικά θα έπρεπε να υπάρχει ήδη στο παιχνίδι. Πολλοί μάλιστα που καταδίκασαν την τιμολογιακή πολιτική της Ubisoft τόνισαν ότι θα περιμένουν να πέσει η τιμή του παιχνιδιού πριν να επενδύσουν χρόνο και χρήματα.

Να σημειωθεί πως παράπονα υπήρξαν και για την retail έκδοση, αφού ο δίσκος δε θα περιλαμβάνει όλα τα αρχεία του παιχνιδιού και θα απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι ψηφιακές εκδόσεις του Star Wars Outlaws και τα περιεχόμενα τους στο PlayStation Store:

Μερικές από τις αντιδράσεις στα social media: