Ακυρώθηκε το φετινό EA Play event και η Electronic Arts εξηγεί το λόγο

Αλλαγή πλάνων για την εταιρία
16 Μαρτίου 2022 14:11
Ακυρώθηκε το φετινό EA Play event και η Electronic Arts εξηγεί το λόγο

Η Electronic Arts μόλις επιβεβαίωσε πως θα σπάσει την παράδοση των τελευταίων χρόνων και φέτος δε θα πραγματοποιήσει κάποιο EA Play event.

Αναλυτικότερα, η εταιρία ακύρωσε το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού με την κοινότητα τον Ιούνιο και αντιθέτως ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να παρουσιάσει τα διάφορα παιχνίδια της καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όταν αυτά είναι έτοιμα.

Εξηγώντας την απόφαση, ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε στο IGN:

Αγαπάμε το EA Play Live, καθώς είναι ο τρόπος μας για να συνδεόμαστε με τους παίκτες μας και να μοιραζόμαστε ό,τι νέο υπάρχει με όλους εσάς. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα δεν ευθυγραμμίζονται ώστε να σας δείξουμε τα πάντα σε μια ημερομηνία.

Έχουμε συναρπαστικά projects στα παγκόσμιας κλάσης στούντιό μας και φέτος θα αποκαλύψουμε πολλά περισσότερα για αυτά, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για το καθένα. Ανυπομονούμε να περάσουμε χρόνο μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Για την ιστορία, η EA ξεκίνησε τα EA Play το 2016, προγραμματίζοντάς τα κάθε χρόνο λίγο πριν την E3. Στο περσινό σόου είδαμε παιχνίδια όπως τα Battlefield 2042, Grid Legends και το επερχόμενο Dead Space remake.

Φέτος η EA έχει σίγουρα πολλά παιχνίδια για να δείξει, όπως το Dragon Age 4, το νέο FIFA και το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order. Ίσως οι παρουσιάσεις αυτές να φιλοξενηθούν από το Summer Game Fest του Geoff Keighley, το οποίο καλύπτει όλο το καλοκαίρι.