Κρατηθείτε γιατί έρχεται νέο trailer για το Star Wars: Outlaws της Ubisoft

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάρουμε μια νέα ματιά από το πρώτο open-world Star Wars τίτλο!
05 Απριλίου 2024 21:47
Κρατηθείτε γιατί έρχεται νέο trailer για το Star Wars: Outlaws της Ubisoft

Η Ubisoft από το πουθενά ανακοίνωσε πως οι Star Wars fans θα πρέπει να αναμένουν σε μια νέα ματιά στο άκρως αναμενόμενο Star Wars: Outlaws, το πρώτο open-world παιχνίδι του σύμπαντος αυτού. 

Συγκεκριμένα, μέσα από τα social media της Ubisoft έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο trailer σε τρεις μέρες από σήμερα για το 'Outlaws', το οποίο θα εστιάζει στην πλοκή του. Το Story trailer του Star Wars: Outlaws, λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Απριλίου στις 19:00 η ώρα Ελλάδος, όπως ανέφερε η Ubisoft, για αυτό μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com. Το τι θα δούμε και αν μέσα από αυτό θα μάθουμε ίσως και ένα παράθυρο κυκλοφορίας για το Star Wars Outlaws είναι άγνωστο. 

Πάντως η Ubisoft όρισε ήδη την ημερομηνία του επόμενου UbiForward, του δικού της μεγάλου καλοκαιρινού gaming event, το οποίο θα κρύβει μεγάλες ανακοινώσεις. Δείτε το σχετικό post: 

Tο "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.

Σύμφωνα με τον director του τίτλου, Julian Gerighty, η Vess έχει βάλει στόχο να φέρει εις πέρας τη μεγαλύτερη ληστεία που είδε ποτέ ο υπόκοσμος του γαλαξία του Star Wars. Έτσι, θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim και όχι μόνο.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το στούντιο των Division, την Massive Entertainment, που συνεργάζεται μαζί με την Lucasfilm Games. Αναμενόμενα, "τρέχει" στη Snowdrop Engine της σουηδικής ομάδας, προσφέροντας ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα.

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι το Star Wars: Outlaws θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 στα PS5, Xbox Series X|S και PC.