Star Wars: Outlaws - Βουτιά στο gameplay walkthrough του με σχολιασμό από τους δημιουργούς

Και αποκαλύπτουν μερικά μυστικά του gameplay που είδαμε πρόσφατα
14 Ιουνίου 2023 10:30
Star Wars: Outlaws - Βουτιά στο gameplay walkthrough του με σχολιασμό από τους δημιουργούς

Η Ubisoft κυκλοφόρησε μετά και το Xbox Games Showcase Extended 2023 ένα ακόμη βίντεο για το άκρως αναμενόμενο Star Wars: Outlaws, το οποίο εμβαθύνει και αναλύει τα όσα έδειξε το 10λεπτο εκτενές gameplay που απολαύσαμε στο Ubisoft Forward 2023

Σε σχολιασμό των Navid Khavari (narrative director), Julian Gerighty (creative director) και Mathias Karlson (game director) της Massive Entertainment, που είναι οι τρεις ιθύνοντες του τίτλου αποκαλύπτουν πτυχές από το gameplay, ξεκινώντας από το Nyx, το ιδιαίτερο πλασματάκι που συντροφεύει την Kay και προέρχεται από το είδος των Meerkal, του οποίου όμως ο πλανήτης αποτελεί ένα μυστήριο. Οι Pykes και το συνδικάτο τους θα είναι μία από τις γνωστές εγκληματικές οργανώσεις που οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν. 

Το blaster της Kay έχει μεγάλη σημασία για την ίδια και την ιστορία της. Όσο θα προχωράτε την ιστορία τόσο θα εξελίσσεται και θα σας βοηθάει σε περισσότερες καταστάσεις και θα γίνεται πιο ικανό. Το Reputation σύστημα -παρόμοιο με αυτό των Red Dead Redemption- λειτουργεί ανάλογα με τις αποφάσεις του παίκτη. Έτσι εάν η Kay αναλαμβάνει μια δουλειά που βλάπτει ένα συνδικάτο, τότε άλλες αποστολές δε θα είναι διαθέσιμες και αυτές θα διαμορφώσουν το ταξίδι της, ενώ θα δίνουν και μια διαφορετική οπτική στην εξέλιξη της ιστορίας.

Ο πλανήτης που διαδραματίζεται το gameplay λέγεται Toshara. Όσον αφορά για τον ND-5 το droid που συντροφεύει την Kay είναι ένα Commando BX droid κατασκευής των Seperatists που σκληραγωγήθηκε κατά τη διάρκεια των Πολέμων των Κλώνων. Όταν τελείωσαν και η Αυτοκρατορία ανήλθε στην εξουσία ξεκίνησε να δουλεύει σαν μισθοφόρος και η συνεργασία του με την Kay του δίνει την "ευκαιρία ζωής" που ήθελε. Το Wanted σύστημα θα αποτελέσει εμπόδιο για τους παίκτες όσο περισσότερο παράτολμοι γίνονται οι παίκτες για αυτό, όπως λένε οι devs, καλό είναι να αποφεύγετε να γίνεστε αντιληπτοί.  

Το σκάφος της Kay λέγεται "Traiblazer" και πρακτικά για την ίδια είναι το σπίτι της. Σκοπός των developers ήταν να δώσουν την πιο ομαλή εμπειρία από την μετάβαση του gameplay με τα πόδια, με οχήματα και με τα διαστημόπλοια. 

Δείτε το breakdown βίντεο του gameplay του Star Wars: Outlaws:

Tο "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5. 

Όπως ανέφερε ο director του τίτλου, Julian Gerighty, η Vess έχει βάλει στόχο να φέρει εις πέρας τη μεγαλύτερη ληστεία που είδε ποτέ ο υπόκοσμος του γαλαξία του Star Wars. Έτσι θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim και όχι μόνο.

Το Star Wars: Outlaws έρχεται το 2024 για τα Xbox Series X|S, PS5 και PC.