Έρχεται μεγάλη παρουσίαση από τη Ubisoft τον Ιούνιο

Κλείδωσε η ημερομηνία
03 Απριλίου 2024 23:22
Έρχεται μεγάλη παρουσίαση από τη Ubisoft τον Ιούνιο

Η Ubisoft μόλις επιβεβαίωσε το επόμενο μεγάλο σόου της. Το νέο UbiForward αναμένεται και επίσημα να πραγματοποιηθεί ζωντανά από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ στις 10 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που η Ubisoft έκανε κάποια αντίστοιχη παρουσίαση ήταν πέρυσι στις 12 Ιουνίου. Σε εκείνο το σόου είχε παρουσιάσει πολλά παιχνίδια που πλέον έχουν κυκλοφορήσει, όπως τα Skull & Bones, Avatar: Frontiers of Pandora και Prince of Persia: The Lost Crown, αλλά και τίτλους που δεν έχουμε παίξει ακόμη, όπως το Star Wars Outlaws.

Προφανώς, λοιπόν, ο γαλλικός κολοσσός θα ανοίξει εκεί τα χαρτιά του, παρουσιάζοντας τι μπορούμε να περιμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες από τα πολυάριθμα στούντιό του. Μεταξύ άλλων αναμένεται να μάθουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars Outlaws και να δούμε επιτέλους τι επιφυλάσσει το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed, με το Red κεφάλαιο που θα λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία.

Φυσικά, για όλες τις σχετικές ανακοινώσεις της Ubisoft και όλες τις σημαντικές εξελίξεις που θα μεσολαβήσουν μέχρι το μεγάλο σόου της μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.