Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Star Wars Outlaws της Ubisoft!

Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη
09 Απριλίου 2024 16:26
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Star Wars Outlaws της Ubisoft!

Από λάθος της ίδιας της Ubisoft μόλις μάθαμε πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το Star Wars Outlaws!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο γαλλικός κολοσσός πρόκειται να αναρτήσει σήμερα ένα story trailer για το παιχνίδι. Το βίντεο είναι προγραμματισμένο να αναρτηθεί στις 7 το απόγευμα, αλλά στην περιγραφή του στο ιαπωνικό κανάλι της Ubisoft ξεχάστηκε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο στο κανάλι της Ubisoft, το Star Wars Outlaws αναμένεται να κυκλοφορήσει για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και για τα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S στις 30 Αυγούστου του 2024. Όπως συνηθίζεται με τα παιχνίδια της Ubisoft, όσοι προβούν σε προ-παραγγελία της Gold ή της Ultimate έκδοσης θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν να παίζουν τρεις ημέρες νωρίτερα.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.

Σύμφωνα με τον director του τίτλου, Julian Gerighty, η Vess έχει βάλει στόχο να φέρει εις πέρας τη μεγαλύτερη ληστεία που είδε ποτέ ο υπόκοσμος του γαλαξία του Star Wars. Έτσι, θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim και όχι μόνο.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το στούντιο των Division, την Massive Entertainment, που συνεργάζεται μαζί με την Lucasfilm Games. Αναμενόμενα, "τρέχει" στη Snowdrop Engine της σουηδικής ομάδας, προσφέροντας ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα.