Η Saber Interactive μίλησε για το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic

Μετά από καιρό σιωπής
03 Απριλίου 2024 13:05
Η Saber Interactive μίλησε για το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic

Το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic αποκαλύφθηκε το 2021 και έκτοτε έχει μείνει στο παρασκήνιο, αφού δεν υπήρξαν πολλές πληροφορίες για το project. Και ενώ οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ο τίτλος βρίσκεται στον πάγο μετά την πώληση της Saber Interactive από την Embracer, ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Μιλώντας στο IGN, ο CEO της Saber Interactive, Matthew Karch, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία πήρε μαζί της και το remake του KOTOR όταν έφυγε από την Embracer Group και παράλληλα αποκάλυψε ότι βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη. Ναι, το project δεν έχει ακυρωθεί.

Είναι ξεκάθαρο και προφανές ότι εργαζόμαστε ακόμα σε αυτόν τον τίτλο. Έχει ασχοληθεί πολλές φορές ο Τύπος μαζί του. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι το παιχνίδι ζει και βασιλεύει και είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι θα υπερβούμε όλες τις προσδοκίες των καταναλωτών.

Ο Karch δεν μοιράστηκε τίποτα άλλο για το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic, αλλά πρόσφατα, μετά την αποχώρηση της Saber από την Embracer και κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με τους επενδυτές της, ο Διευθύνων Σύμβουλος της δεύτερης, Lars Wingefors, άφησε να εννοηθεί ότι το remake του KOTOR μπορεί να απέχει ακόμα πολύ από την κυκλοφορία του.

Η Embracer πούλησε την Saber Interactive – Τι γίνεται με τα παιχνίδια που έχει στα σκαριά;

Για την ιστορία, η Embracer ήρθε σε συμφωνία με την Beacon Interactive πουλώντας την Saber για 247 εκατομμύρια δολάρια. Η gaming εταιρία ξεκίνησε πρόσφατα ένα νέο σχέδιο για να εξοικονομήσει χρήματα, αφού τον Ιούνιο του 2023 εφάρμοσε ένα νέο σχέδιο αναδιοργάνωσης που περιλάμβανε το κλείσιμο των στούντιο και την ακύρωση διαφόρων projects.

Το πολυπόθητο remake του KOTOR να σας υπενθυμίσουμε ότι έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφού αρχικά βρίσκονταν στα σκαριά από το στούντιο ονόματι Aspyr, αλλά εκείνο αποχώρησε από το project το 2022. Επίσης, Τελευταία υπήρξαν μερικά νέα που ήταν διόλου ενθαρρυντικά για την πορεία του remake τίτλου αφού λόγω κάποιων θεμάτων με τα πνευματικά δικαιώματα, το επίσημο teaser trailer της ανακοίνωσης είχε αφαιρεθεί από το επίσημο κανάλι του PlayStation.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.