Star Wars: Η 2η σεζόν του Tales of the Jedi υποκύπτει στην Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης (BINTEO)

Μεταμορφώνεται σε “Tales of the Empire“ παρουσιάζοντας την άλλη όψη του νομίσματος
04 Απριλίου 2024 22:58
Star Wars: Η 2η σεζόν του Tales of the Jedi υποκύπτει στην Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης (BINTEO)

Και αυτή η "May the 4th' θα είναι ξεχωριστή για τους fans του Star Wars καθώς η Lucasfilm και Disney επιφύλασσαν μια έκπληξη. Η 2η σεζόν της animated σειράς "Star Wars: Tales of the Jedi" θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαίου στο Disney Plus μόνο που... δε θα λέγεται έτσι. 

Για την 2η σεζόν η σειρά μεταμορφώνεται και πέφτει στην Σκοτεινή Πλευρά φέροντας πλέον τον τίτλο "Star Wars: Tales of the Empire", διότι ξέρετε πολύ καλά ότι υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία αλλά τίποτα δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο. Αυτήν την ιδέα θέλει να εξερευνήσει περαιτέρω η animated σειρά η οποία θα επικεντρωθεί στην άνοδο της Galactic Empire. 

Μέσα από το πρώτο trailer που θα δείτε παρακάτω θα πάρετε μια χορταστική γεύση για το τι θα δείτε όπως την μεγάλη επιστροφή του Admiral Thrawn και του General Grievous μεταξύ άλλων γνωστών προσώπων της Dark Side. Η ιστορία θα αποτελεί μια σκοτεινή αντανάκλαση αυτής της 1ης σεζόν με την Ahsoka Tano και τον Count Dooku, μόνο που εδώ θα πρωταγωνιστούν οι Morgan Elsbeth, την οποία είδαμε στο The Mandalorian αλλά και στο "Ahsoka" μαζί με την πρώην Jedi Barriss Offee.

"Ταξιδέψτε στη τρομακτική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία μέσα από τα μάτια δύο πολεμιστών με διαφορετικές πορείες - της Nightsister Morgan Elsbeth και της πρώην Jedi Barriss Offee", αναφέρει η σύνοψη της σειράς. "Όπως η πρώτη σεζόν που ακολούθησε την Ahsoka Tano και τον Count Dooku, οι Ιστορίες της Αυτοκρατορίας εστιάζουν σε γεγονότα που δεν είχαν ειπωθεί μέχρι πρότινος στη ζωή των πρωταγωνιστών. Το τρέιλερ προϊδεάζει ότι θα μάθουμε πώς η νεαρή Morgan Elsbeth πορεύεται στον αναπτυσσόμενο κόσμο της Αυτοκρατορίας προς ένα μονοπάτι εκδίκησης, ενώ η πρώην Jedi Barriss Offee κάνει ό,τι πρέπει για να επιβιώσει σε έναν γαλαξία που αλλάζει ραγδαία. Οι επιλογές που θα κάνουν θα καθορίσουν το πεπρωμένο τους".

Στο voice cast της animated σειράς συναντάμε την Diana Lee Inosanto ως Morgan Elsbeth και την Meredith Salenger ως Bariss Offee, μαζί με τους: Rya Kihlstedt (Lyn aka Fourth Sister), Wing T. Chao (Wing), Lars Mikkelsen (Thrawn), Jason Isaacs (Grand Inquisitor), και Matthew Wood (General Grievous). 

Το Star Wars: Tales of the Empire θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαίου μόνο μέσω του Disney+. Δείτε παρακάτω το πρώτο trailer: