Δε θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Star Wars Outlaws χωρίς ίντερνετ

Αποκαλύφθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση του pre-order
10 Απριλίου 2024 15:40
Δε θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Star Wars Outlaws χωρίς ίντερνετ

Η Ubisoft έδωσε εχθές στη δημοσιότητα το story trailer του Star Wars Outlaws ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τα pre-orders του παιχνιδιού ξεκίνησαν. Έτσι, πολλά καταστήματα ανέβασαν τις προπαραγγελίες όλων των εκδόσεων και μεταξύ άλλων μάθαμε μία σημαντική πληροφορία.

Όπως αναφέρει το VGC, όποιος αγοράσει την retail έκδοση του Star Wars Outlaws θα χρειαστεί να έχει ίντερνετ στην κονσόλα του για να μπορεί να γίνει η εγκατάσταση του παιχνιδιού. Η φυσική έκδοση του τίτλου αναγράφει πάνω τα εξής: “Χρειάζεται ίντερνετ για να κάνετε install το παιχνίδι”.

Φαίνεται ότι η εταιρία ακολουθεί το συγκεκριμένο μοτίβο και με το νέο παιχνίδι του Star Wars, καθώς και στο παρελθόν είχε συμβεί το ίδιο με το retail του Avatar: Frontiers of Pandora που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο. Στο Avatar η σύνδεση στο διαδίκτυο χρειαζόταν για να γίνει η λήψη του day one patch, έτσι ώστε να ξεκινήσει το παιχνίδι και μάλλον το ίδιο θα ισχύει και με το Outlaws.

Δείτε εικόνα:

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι αν σκοπεύετε να αγοράσετε την Gold ή την Ultimate έκδοση του Star Wars Outlaws, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε τρείς ημέρες πριν το παιχνίδι, δηλαδή στις 27 Αυγούστου.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το στούντιο των Division, την Massive Entertainment, που συνεργάζεται μαζί με την Lucasfilm Games. Αναμενόμενα, "τρέχει" στη Snowdrop Engine της σουηδικής ομάδας, προσφέροντας ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα.

Το Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για τα PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.