Η Respawn ετοιμάζει άλλα δύο Star Wars παιχνίδια εκτός του Jedi Fallen Order 2

Παραμένει πιστή στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων με τις πλάτες της Lucasfilm Games και της ΕΑ
25 Ιανουαρίου 2022 17:29
Η Respawn ετοιμάζει άλλα δύο Star Wars παιχνίδια εκτός του Jedi Fallen Order 2

Νομίζαμε ότι η Respawn Entertainment, δημιουργοί του εξαιρετικού Titanfall 2 και του Apex Legends ετοίμαζαν μόνο το sequel του επίσης επιτυχημένου Star Wars Jedi: Fallen Order, αλλά τελικά μάθαμε πως μένουν πιστοί και αφοσιωμένοι στο σύμπαν του Star Wars. 

Για αυτό στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο κάνουν γνωστό πως όχι μόνο ετοιμάζουν το Star Wars Jedi: Fallen Order 2 (περισσότερα εδώ), με επικεφαλής τον director Stig Asmussen, αλλά ακόμη δύο Star Wars τίτλους σε διαφορετικά genres. 

Το πρώτο πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο FPS παιχνίδι στο σύμπαν του Star Wars, με επιεκεφαλής τον Peter Hirschmann της Respawn, ο οποίος φέρει μακρά ιστορία με τα Star Wars παιχνίδια, έχοντας συμμετάσχει στα Star Wars: The Force Unleashed, Star Wars: Battlefront και Battlefront II(2005), στα Lego Star Wars αλλά και το Star Wars Empire At War. 

Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει το νέο strategy Star Wars παιχνίδι που έχει στα σκαριά η Respawn -ως παραγωγός- καθώς την ανάπτυξη ανέλαβε η BitReactor. Πρόκειται για ένα στούντιο που αποτελείται από πρώην βετεράνους της Firaxis (δδημιουργοί XCOM) και θα φτιάξουν το πρώτο strategy του σύμπαντος μετά το "Empire At War" του 2006. 

Τα δύο τελευταία projects βέβαια βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο για αυτό και η Respawn αναζητά νέα ταλέντα για να τη στελεχώσουν.