Απίστευτος speedrunner τερμάτισε το Elden Ring σε μισή ώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ρεκόρ πέφτουν βροχή!
14 Μαρτίου 2022 12:46
Απίστευτος speedrunner τερμάτισε το Elden Ring σε μισή ώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η speedrunning κοινότητα του Elden Ring, αφού όλο και περισσότερες σχετικές τεχνικές, καθώς και μυστικά του παιχνιδιού έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα σας είχαμε ενημερώσει για το πρώτο πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ του YouTuber niko bellic, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει το σκληροπυρηνικό RPG σε 2 ώρες και 35 λεπτά. Μόλις λίγες ώρες αργότερα ο χρήστης του Twitter Distortion2 ήρθε να ανεβάσει ψηλά τον πήχη, καταφέρνοντας να δει τους τίτλους τέλους στο πόνημα της FromSoftware σε λιγότερο από 50 λεπτά.

Όπως φαίνεται όμως, ο Distortion2 δεν το βάζει κάτω και θέλοντας να διατηρήσει το παγκόσμιο ρεκόρ έπιασε ξανά το χειριστήριο, προσπαθώντας να ροκανίσει το χρόνο του. Τελικά όχι απλώς τα κατάφερε, αλλά ισοπέδωσε το προηγούμενο ρεκόρ του, ρίχνοντας το χρόνο σχεδόν στο μισό. Και επίσημα, λοιπόν, υπάρχει παίκτης που έχει τερματίσει το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι σε μόλις 33 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα.

Όπως είναι φυσικό, για να πετύχει αυτόν τον εντυπωσιακό χρόνο, ο Distortion2 αγνόησε τα περισσότερα bosses και αντιθέτως ξεκίνησε το τρέξιμο με το άλογο, εστιάζοντας μόνο στους εχθρούς και στα bosses που ήταν απολύτως απαραίτητα, ενώ εκμεταλλεύτηκε κάθε περιθώριο που δίνει ο τίτλος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή του προσπάθεια.

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έσπασε πρόσφατα και ένα τεράστιο ρεκόρ παικτών στο Steam, καταλαμβάνοντας την 6η θέση όλων των εποχών στα charts του. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Συγχρόνως, η εμπορική του πορεία γενικά μοιάζει συγκλονιστική, ξεπερνώντας τα Cyberpunk 2077 και Assassin’s Creed στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την εφαρμογή που έφτιαξε ένας fan για να καταγράφετε την πρόοδό σας στα quests  του παιχνιδιού, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε έναν παίκτη να ρίχνει ένα από τα δυσκολότερα bosses του τίτλου…με μπανάνες.