Τύπος τερμάτισε το Elden Ring με σήματα Μορς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πήγε σε άλλο επίπεδο…
17 Απριλίου 2024 11:35
Τύπος τερμάτισε το Elden Ring με σήματα Μορς (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τότε που κυκλοφόρησε το Elden Ring από την FromSoftware έχουμε δει πολλούς streamers, αλλά και παίκτες γενικότερα, να προσπαθούν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με διάφορους παράξενους τρόπους. Ωστόσο, ένας παίκτης με το όνομα Silithur είπε να το πάει σε άλλο επίπεδο, αφού είδε τους τίτλους τέλους παίζοντας με μία ειδική κατασκευή που υποστήριζε τον γνωστό κώδικα Μορς.

Ναι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπαιξε το Elden Ring με σήματα Μορς πατώντας απλά ένα κουμπί που είχε προγραμματίσει γι’ αυτό το σκοπό. Αναλυτικότερα, ο Silithur, ο οποίος είναι γνωστός στο Twitch με περισσότερους από 593.000 ακόλουθους ανέβασε ένα βίντεο στο X με εκείνον να σκοτώνει το τελευταίο boss του Elden Ring, το Elden Beast, με τον κώδικα Μορς.

Στην περιγραφή του βίντεο έγραφε τα εξής: Ανακοινώνω ότι εχθές τελειώσαμε το Elden Ring με ένα κουμπί, φτάνοντας στο τέλος και σκοτώνοντας όλα τα bosses. Ήταν μια μεγάλη περιπέτεια και δεν νομίζω να κάνω κάποια άλλη τέτοια πρόκληση για τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστώ όσους ήταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι.

Φαίνεται ότι ο κόσμος εντυπωσιάστηκε πολύ από αυτό το challenge, αφού το βίντεο του Silithur μετράει μέσα σε λίγες μέρες περισσότερα από 10.000 likes και 383.000 προβολές. Μάλιστα, στο κανάλι του στο Twitch έχει ανεβάσει διάφορα clips από αυτή τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε.

Στο παρελθόν είχαμε δει και άλλους streamers να τερματίζουν το παιχνίδι της FromSoftware, με την MissMikkaa να το τελειώνει με ένα dance pad, έναν άλλον να παίζει με σαξόφωνο για χειριστήριο, ενώ ένας άλλος είχε βάλει το χρυσόψαρό του να νικήσει την Malenia.