Elden Ring: Shadow of the Erdtree – Πρώτο trailer, τιμή, ημερομηνία, συλλεκτικές, κ.α.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το τεράστιο DLC
21 Φεβρουαρίου 2024 17:12
Elden Ring: Shadow of the Erdtree – Πρώτο trailer, τιμή, ημερομηνία, συλλεκτικές, κ.α.

Πιστή στην υπόσχεσή της, η FromSoftware έσπασε επιτέλους της σιωπή της και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree, το άκρως αναμενόμενο πακέτο επέκτασης για τον αριστουργηματικό και πολυβραβευμένο της τίτλο.

Το εν λόγω βίντεο έχει διάρκεια περίπου 3 λεπτά και παρουσιάζει πολλές από τις περιοχές που θα επισκεφτούν οι παίκτες, οι οποίες καταφέρνουν για άλλη μια φορά να κόψουν την ανάσα, ενώ παρουσιάζονται και διάφορα από τα bosses και τους εχθρούς που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Μαζί με τη δημοσίευση του trailer, η FromSoftware σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρία Bandai Namco αποκάλυψαν και μερικές ακόμη πληροφορίες που οι παίκτες αγωνιούσαν να μάθουν, όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας του DLC πακέτου. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το πρώτο trailer του Elden Ring: Shadow of the Erdtree:

Πότε θα κυκλοφορήσει το Elden Ring: Shadow of the Erdtree:

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου, για όλες τις πλατφόρμες στις οποίες υπάρχει και το αρχικό παιχνίδι, δηλαδή στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Οι εκδόσεις και οι συλλεκτικές του Elden Ring: Shadow of the Erdtree:

Το Shadow of the Erdtree θα μπορεί να αγοραστεί ως DLC πακέτο για τους παίκτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τον αρχικό τίτλο. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €39.99.

Παράλληλα, στην αγορά θα καταφθάσουν και δύο ακόμη εκδόσεις. Η πρώτη από αυτές είναι η Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition, η οποία θα περιλαμβάνει το DLC πακέτο και το αρχικό παιχνίδι σε ένα ενιαίο retail πακέτο για τα PS5 και Xbox Series X. H έκδοση αυτή θα κοστίζει €79,99.

Τέλος, στα ράφια θα έρθει και μια ολοκαίνουργια συλλεκτική έκδοση για τα PC, PS5 και Xbox Series X, η οποία θα κοστίζει €259,99. H Elden Ring: Shadow of the Erdtree Collector’s Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και το DLC, καθώς και διάφορα φυσικά καλούδια, όπως ένα εντυπωσιακό αγαλματίδιο ύψους 46 εκατοστών του ‘Messmer The Impaler’.