Τύπος τερμάτισε το Elden Ring χωρίς να δεχθεί damage και με σαξόφωνο για χειριστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το κατόρθωμα του streamer που έγραψε ιστορία
02 Αυγούστου 2023 16:06
Τύπος τερμάτισε το Elden Ring χωρίς να δεχθεί damage και με σαξόφωνο για χειριστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας streamer στο Twitch έγραψε με χρυσά γράμματα τη δική του ιστορία στην κοινότητα του Elden Ring, καθώς το τερμάτισε με έναν από τους πιο απίθανους, δύσκολους και εντυπωσιακούς τρόπους που έχουμε δει. 

Ο λόγος για τον Dr Decomposing, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα ηλεκτρονικό σαξόφωνο για χειριστήριο, κάνοντας το απαραίτητο mapping από το παραδοσιακό χειριστήριο στα πλήκτρα του οργάνου, για να παίξει μέχρι τέλους το Elden Ring. 

Τελικά, όχι μόνο το τερμάτισε με ένα σαξόφωνο για χειριστήριο, αλλά δεν δέχθηκε καθόλου damage, ολοκληρώνοντας το speed run του σε λιγότερο από 2.30 ώρες, όπως θα δείτε.

Το συγκεκριμένο είδος playthrough συγκαταλέγεται στην κατηγορία των μη παραδοσιακών, λόγω της ιδιαιτερότητας του χειριστηρίου (άλλοι χρησιμοποιούν στρώματα χορού ή όργανα-χειριστήρια του Guitar Hero). O Dr Decomposing βέβαια δεν καταφέρνει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά, καθώς και στο παρελθόν ολοκλήρωσε με τον ίδιο τρόπο την τριλογία των Dark Souls, το Bloodborne αλλά και το Demon's Souls remake. Μέχρι στιγμής το βίντεο με τη στιγμή που το τερματίζει μετράει πάνω από 100.000 προβολές μόνο στο Twitter. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το κατόρθωμά του: