Πλημμύρισαν οι servers του Elden Ring μετά την αποκάλυψη του Shadow of the Erdtree

2 χρόνια μετά...
26 Φεβρουαρίου 2024 19:46
Πλημμύρισαν οι servers του Elden Ring μετά την αποκάλυψη του Shadow of the Erdtree

Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από διάφορα leaks και φήμες, η FromSoftware ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του story DLC του Elden Ring που θα έρθει με την ονομασία Shadow of the Erdtree. Η ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε για πρώτη φορά το gameplay του πακέτου επέκτασης και απάντησε παράλληλα σε πάρα πολλές ερωτήσεις, όπως το πόσο μεγάλος θα είναι ο χάρτης του. 

Φαίνεται ότι ο κόσμος προετοιμάζεται από τώρα για την άφιξη του Shadow of the Erdtree, καθώς εδώ και λίγες ώρες, το Elden Ring πλημμυρίζει από κόσμο στο Steam. Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, το παιχνίδι της FromSoftware είχε πάνω από 101.000 ταυτόχρονους παίκτες στην πλατφόρμα της Valve και αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός αν σκεφτεί κανείς ότι ο τίτλος κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια. Έναν τέτοιο αριθμό στο Steam, είχε να τον δει το Elden Ring πάρα πολύ καιρό. 

Βέβαια, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο director του τίτλου, Hidetaka Miyazaki, δήλωσε πρόσφατα ότι οι παίκτες δεν έχουν βρει ένα συγκεκριμένο μυστικό στο Elden Ring και ίσως αυτό πυροδότησε το ενδιαφέρον των παικτών για να μπουν και να το ψάξουν. Το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών του Elden Ring στο Steam έγινε πριν από δύο χρόνια, όταν το παιχνίδι είχε ξεπεράσει τους 953.000 παίκτες. 

Δείτε φωτογραφία από τα νέα στατιστικά του Elden Ring:

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου, για όλες τις πλατφόρμες στις οποίες υπάρχει και το αρχικό παιχνίδι, δηλαδή στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.