Το Elden Ring έχει ένα ακόμη μυστικό!

Δεν το έχει βρει κανείς έως τώρα
25 Φεβρουαρίου 2024 12:33
Το Elden Ring έχει ένα ακόμη μυστικό!

Είναι ευρέως γνωστό ότι σχεδόν σε όλα τα “Souls” παιχνίδια της FromSoftware υπάρχουν διάφορα μυστικά. Είτε easter eggs, είτε όπλα και πανοπλίες και περιοχές, οι τίτλοι της εταιρίας κάνουν τους παίκτες να ψάχνουν κάθε σπιθαμή των επιπέδων, για να ανακαλύψουν διάφορα πράγματα. Αυτό ισχύει και στο Elden Ring, το οποίο είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος παιχνίδι της ομάδας.  

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε τώρα, ο πιο πρόσφατος “Soulslike” τίτλος της FromSoftware έχει ένα ακόμη μυστικό που δεν το έχει ανακαλύψει κανένας. Μιλώντας στο IGN, ο δημιουργός του Elden Ring, Hidetaka Miyazaki, δήλωσε ότι το παιχνίδι έχει ένα ακόμη μυστικό -ανάμεσα στα πολλά- που δεν το έχει βρει κανένας παίκτης μέχρι τώρα.  

Φυσικά, όπως θα φαντάζεστε, αυτή η δήλωση άναψε φωτιές στην κοινότητα και πολλοί παίκτες άνοιξαν και πάλι την κονσόλα και το PC τους για να ψάξουν καλύτερα το “Lands Between”. Ο Miyazaki λέει ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι που δεν έχει ανακαλυφθεί μέχρι στιγμής και τόνισε πώς αυτός και η ομάδα του εκπλήσσονται πάντα με το πόσα πράγματα ανακαλύπτουν οι παίκτες. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα μικρό "πράγμα" που δεν έχει δει κανείς ακόμα. 

Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν έχουν ανακαλύψει οι παίκτες. Έχουν βρει σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη στοιχείο που νιώθω ότι δεν έχει ανακαλυφθεί. Έτσι, εξαρτάται από τους χρήστες αν το ερευνήσουν περαιτέρω παίζοντας και αυτό είναι κάτι που το περιμένω με ανυπομονησία. Υπάρχει κάτι ακόμα μικρό που λείπει... 

Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε πλήρως το πρώτο story DLC του Elden Ring που έρχεται με την ονομασία Shadow of the Erdtree και μπορείτε να μάθετε τα πάντα μέσα από σχετικά άρθρα μας πατώντας εδώ. 

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου, για όλες τις πλατφόρμες στις οποίες υπάρχει και το αρχικό παιχνίδι, δηλαδή στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.