Πόσο μεγάλος είναι ο χάρτης του Elden Ring: Shadow of the Erdtree;

Ετοιμαστείτε να χαθείτε και πάλι σε έναν μεγάλο κόσμο
23 Φεβρουαρίου 2024 16:11
Πόσο μεγάλος είναι ο χάρτης του Elden Ring: Shadow of the Erdtree;

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, η FromSoftware αποκάλυψε πλήρως το πρώτο story DLC του Elden Ring, το οποίο θα έρθει με την ονομασία Shadow of the Erdtree. Η ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε ένα τρίλεπτο trailer που παρουσίαζε τον κόσμο που έχει ετοιμάσει, αλλά και μερικά εμβληματικά σκηνικά που θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες. Ωστόσο, πόσο μεγάλος θα είναι ο χάρτης αυτού του πακέτου επέκτασης;

Την απάντηση έρχεται να δώσει ο ίδιος ο δημιουργός του Elden Ring, ο Hidetaka Miyazaki, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη στο αμερικάνικο IGN, όπου εκεί αποκάλυψε μερικές σημαντικές πληροφορίες. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε που λαμβάνει χώρα το Elden Ring: Shadow of the Erdtree με εκείνον να αναφέρει ότι διαδραματίζεται σε μία ολοκαίνουργια γη και έναν φρέσκο και ξεχωριστό χάρτη από αυτόν του Lands Between.  

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree λαμβάνει χώρα σε μία νέα γη και έναν ολοκαίνουργιο χάρτη που είναι ξεχωριστός από το Lands Between. Είναι μια νέα γη που επισκιάζεται από μία σκιά του Erdtree, ενώ θα ταξιδεύετε σε αυτό το μέρος σαν κάτι τελείως ξεχωριστό. 

Στη συνέχεια, ο Miyazaki ρωτήθηκε για το πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος του DLC σε σχέση με το βασικό παιχνίδι. 

Είναι δύσκολο να απαντήσεις χωρίς να δώσεις πολλά, αλλά αν σκέφτεστε από άποψη κλίμακας ή μεγέθους, είναι πιθανώς συγκρίσιμο, αν όχι μεγαλύτερο, από την περιοχή του Limgrave που είδαμε στο Elden Ring.  

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – Πρώτο trailer, τιμή, ημερομηνία, συλλεκτικές, κ.α.

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι το Elden Ring έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 23 εκατομμύρια αντίτυπα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό πατώντας εδώ. 

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου, για όλες τις πλατφόρμες στις οποίες υπάρχει και το αρχικό παιχνίδι, δηλαδή στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.