Elden Ring: Αυτά θα είναι τα bosses του Shadow of the Erdtree;

Από τον ίδιο τον Hidetaka Miyazaki
23 Φεβρουαρίου 2024 23:13
Elden Ring: Αυτά θα είναι τα bosses του Shadow of the Erdtree;

H αποκάλυψη του Shadow of the Erdtree expansion του Elden Ring έφερε ξανά χαμόγελα στην κοινότητα των Souls παιχνιδιών και παρόλο που ήταν χορταστική χάρις το gameplay trailer, υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτηματικά που πλανώνται.

Ένα από αυτά αφορά τον αριθμό των bosses που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες και πάνω σε αυτό το θέμα έδωσε μια απάντηση ο δημιουργός του, Hidetaka Miyazaki που περισσότερο σαν teaser είναι. Μιλώντας στο Eurogamer ο Miyazaki αποκάλυψε ότι θα υπάρχουν πάνω από 10 boss fights στο Elden Ring: Shadow of the Erdtree, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι θα είναι πολλά παραπάνω με τα κλασικά reskin ή εναλλακτικές βερσιόν μερικών αγαπημένων bosses, όπως έχει δείξει το παρελθόν. Ανέφερε επίσης ότι το Shadow of the Erdtree θα είναι το μεγαλύτερο expansion που σχεδίασε ποτέ η FromSoftware

Σε άλλη του συνέντευξη ο creative director των Souls μίλησε για το μέγεθος του χάρτη του DLC και περισσότερα για αυτό θα βρείτε πατώντας εδώ. Η Bandai Namco αποκάλυψε πρόσφατα ότι το Elden Ring έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 23 εκατομμύρια αντίτυπα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό πατώντας εδώ. 

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου 2024 στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.