Παίκτης το πήγε στα άκρα και τερμάτισε το Elden Ring σε 50 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Έσπασε εντός ημερών το ρεκόρ
10 Μαρτίου 2022 12:20
Παίκτης το πήγε στα άκρα και τερμάτισε το Elden Ring σε 50 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε για το εντυπωσιακό επίτευγμα ενός παίκτη του Elden Ring, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι σε λιγότερο από 2.5 ώρες, χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε μια φορά.

Ωστόσο, ο ανταγωνισμός φαίνεται πως ήταν στο κατώφλι, αφού το ρεκόρ μόλις έσπασε. Και όχι, δεν έσπασε για λίγο…

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο χρήστης του Twitter Distortion2 είναι ο πρώτος που κατάφερε να τερματίσει το πόνημα της From Software σε λιγότερο από μία ώρα! Αναλυτικότερα, το ρολόι του speedruner έγραψε 49 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα, με τον ίδιο να αναφέρει πως πιθανότατα κάποιος θα μπορέσει να τερματίσει το παιχνίδι ακόμη και σε λιγότερο από 40 λεπτά.

Όπως είναι φυσικό, για να πετύχει αυτόν τον εντυπωσιακό χρόνο, ο Distortion2 αγνόησε τα περισσότερα bosses και αντιθέτως ξεκίνησε το τρέξιμο με το άλογο, εστιάζοντας μόνο στους εχθρούς και στα bosses που ήταν απολύτως απαραίτητα.

Μιας και το Elden Ring είναι ένα παιχνίδι γεμάτο κόλπα και μυστικά, οι παίκτες έχουν πολλά περιθώρια πειραματισμού και έτσι αναμένεται να ανακαλύψουν και άλλους, ακόμη πιο δημιουργούς τρόπους για να φτάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο φινάλε. Το που θα φτάσει, λοιπόν, μελλοντικά το ρεκόρ μένει να το δούμε.

Δείτε το speedrun του Elden Ring σε λιγότερο από μια ώρα:

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έσπασε πρόσφατα και ένα τεράστιο ρεκόρ παικτών στο Steam, καταλαμβάνοντας την 6η θέση όλων των εποχών στα charts του. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Συγχρόνως, η εμπορική του πορεία γενικά μοιάζει συγκλονιστική, ξεπερνώντας τα Cyberpunk 2077 και Assassin’s Creed στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.