Fan του Elden Ring έφτιαξε εφαρμογή για να καταγράφετε την πρόοδό σας στα quests

Ένα ψηφιακό σημειωματάριο ειδικά για το RPG της FromSoftware
13 Μαρτίου 2022 15:49
Fan του Elden Ring έφτιαξε εφαρμογή για να καταγράφετε την πρόοδό σας στα quests

Το Elden Ring έχει καταφέρει να παθιάσει τόσο πολύ την κοινότητα που τώρα ένα παίκτης που δεν είναι καν προγραμματιστής στο επάγγελμα, έκατσε και έφτιαξε μια iOS εφαρμογή που λειτουργεί ως βοήθημα.

Ο λόγος γίνεται για το Shattered Ring, ένα app που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες για iPhone και iPad και κατάφερε να αναρριχηθεί στη Νο.1 θέση της Entertaiment κατηγορίας του App Store. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι πρακτικά ένα πιο οργανωμένο σημειωματάριο, στο οποίο μπορείτε να καταγράφετε ποιες τοποθεσίες έχετε επισκεφτεί, με ποια NPCs έχετε μιλήσει, καθώς και την πρόοδό σας στα διάφορα quests του τίτλου.

Φυσικά, το Elden Ring δεν έχει κάποιο ενσωματωμένο quest tracker, όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των open world παιχνιδιών, αφού αντιθέτως η FromSoftware αποφάσισε να προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Το Shattered Ring, λοιπόν, είναι μια αρκετά χρήσιμη εφαρμογή για τους πιο οργανωτικούς παίκτες που θέλουν να κρατούν ψηφιακές σημειώσεις για όλα όσα κάνουν στο παιχνίδι από την ευκολία του smartphone τους.

Μάλιστα, μιλώντας στο gaming μέσο VGC, ο δημιουργός του app, Dachary Carey, δήλωσε:

Το επάγγελμά μου δεν είναι iOS προγραμματιστής. Γράφω εγχειρίδια οδηγιών για να ζήσω.

Ωστόσο, ήθελα να απολαύσω αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ που έφτιαξα την πρώτη μου εφαρμογή για να λύσω κάτι που πιστεύω ότι είναι μεγάλο εμπόδιο προσβασιμότητας για πολλούς πιο casual παίκτες, όπως είμαι και εγώ.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε το Shattered Ring στο App Store πατώντας εδώ.


Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έσπασε πρόσφατα και ένα τεράστιο ρεκόρ παικτών στο Steam, καταλαμβάνοντας την 6η θέση όλων των εποχών στα charts του. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Συγχρόνως, η εμπορική του πορεία γενικά μοιάζει συγκλονιστική, ξεπερνώντας τα Cyberpunk 2077 και Assassin’s Creed στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό speedrun ενός παίκτης που τερμάτισε το σκληροπυρηνικό RPG σε 49 λεπτά, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε έναν παίκτη να ρίχνει ένα από τα δυσκολότερα bosses του τίτλου…με μπανάνες.