Το Shadow of the Erdtree θα είναι το πρώτο και το τελευταίο DLC του Elden Ring, αλλά…

Η ομάδα δεν έχει σχέδια να φέρει άλλο περιεχόμενο στον τίτλο
02 Μαΐου 2024 16:41
Το Shadow of the Erdtree θα είναι το πρώτο και το τελευταίο DLC του Elden Ring, αλλά…

Ο Hidetaka Miyazaki της FromSoftware έδωσε μια νέα συνέντευξη λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το Shadow of the Erdtree θα είναι το πρώτο και το τελευταίο DLC που θα δει ποτέ το Elden Ring. Ωστόσο, ο επιτυχημένος δημιουργός άφησε ένα παραθυράκι για μία πιθανή συνέχεια.

Όπως μαθαίνουμε από το GamesRadar, ο Miyazaki είπε στο Zhihu, ότι σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους της εταιρίας, όπως είναι τα Dark Souls, που είδαν πάνω από ένα DLC (τα Dark Souls 2 και 3), η FromSoftware δεν σχεδιάζει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με το Elden Ring. Το επερχόμενο Shadow of the Erdtree που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο του Elden Ring και θα φέρει μαζί του πολλά και διαφορετικά endings.

Το Shadow of the Erdtree θα είναι το πρώτο και το τελευταίο DLC και δεν έχουμε πλάνα να φέρουμε άλλο περιεχόμενο στο Elden Ring. Το Elden Ring δίνει έμφαση στην εξερεύνηση και στην περιπέτεια σε έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο. Για να προσφέρουμε μια τέτοια εμπειρία, χρειάζεται ένα τεράστιο setting. Επομένως, αντί να το χωρίσουμε σε πολλά μέρη, κάναμε απλώς μία μεγάλη επέκταση.

Ωστόσο, φαίνεται ότι με το Shadow of the Erdtree δε θα είναι η τελευταία φορά που θα πατήσετε το πόδι σας στο The Lands Between, καθώς ο Miyazaki άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός πλήρους sequel, δηλαδή ενός Elden Ring 2 στο μέλλον.

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του συγκεκριμένου franchise, είπε ότι η FromSoftware αφήνει σκόπιμα ένα παραθυράκι ανοιχτό στο τέλος των παιχνιδιών της για πιθανές συνέχειες και ότι το Elden Ring δεν αποτελεί εξαίρεση από αυτό.

Άλλες σημαντικές πληροφορίες που μοιράστηκε, ήταν ότι με το story DLC που έρχεται στις 21 Ιουνίου, οι παίκτες θα μάθουν καλύτερα το lore του Elden Ring, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και πάλι διαφορετικά endings.

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.