GTA 6 trailer: Η ανακοίνωση έσπασε και δεύτερο ρεκόρ!

Το hype έχει χτυπήσει κόκκινο
26 Νοεμβρίου 2023 19:02
GTA 6 trailer: Η ανακοίνωση έσπασε και δεύτερο ρεκόρ!

Στις αρχές του Νοεμβρίου, η Rockstar Games έσπασε τη σιωπή της, βάζοντας τέλος σε έναν έντονο κύκλο φημολογίας και εικασιών. Συγκεκριμένα, η ιστορική ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει το πρώτο trailer για «το επόμενο Grand Theft Auto» στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η σχετική ανάρτηση της εταιρίας στο X (πρώην Twitter) είχε σπάσει ρεκόρ engagement στην πλατφόρμα. Ειδικότερα, η ανάρτηση είχε ξεπεράσει τα 1,4 εκατομμύρια likes και τις 143.8 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες. Πρόκειται για ανεπανάληπτα νούμερα. Πότε κάποιο post από gaming εταιρία ή γενικότερα άλλη δημοσίευση σχετική με το χόμπι δεν έχει φτάσει αυτόν τον αστρονομικό αριθμό από likes στο X.

Παράλληλα, το ίδιο φαίνεται πως συνέβη και στο Instagram. Αναλυτικότερα, στην πλατφόρμα της Meta, η ανάρτηση Rockstar κατάφερε πλέον να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια likes. Πρόκειται για την δημοφιλέστερη ανάρτηση όλων των εποχών για τα δεδομένα της Rockstar και για τη δεύτερη gaming ανάρτηση με τα περισσότερα likes που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ στο social media. Η μόνη gaming δημοσίευση που έχει περισσότερα likes στο Instagram είναι η αποκάλυψη του logo του PS5, η οποία συγκέντρωσε το 2020 λίγο πάνω από 5 εκατομμύρια.

Άλλο ένα προσωπικό ρεκόρ για την Rockstar λοιπόν. Μένει να δούμε αν το trailer αυτό καθ’ αυτό θα καταφέρει να εκτοξευτεί στην κορυφή και να της χαρίσει και την πρώτη θέση στο Instagram.

Η δημοσίευση-ρεκόρ της Rockstar Games στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rockstar Games (@rockstargames)

Καθώς περιμένουμε για την μεγάλη αποκάλυψη του GTA 6 τον επόμενο μήνα, μπορείτε να βρείτε διάφορα σχετικά μας άρθρα παρακάτω:

GTA 6: Όλα όσα γνωρίζουμε πριν το πρώτο trailer

GTA 6: Περιμένοντας το trailer που θα ρίξει το internet!

Ετοιμαστείτε για το GTA 6 με το δικό σας Grand Theft Auto ραδιοφωνικό σταθμό στο Spotify

Υπάρχει περίπτωση το GTA 6 να κοστίζει περισσότερο από τα κανονικά παιχνίδια;

GTA 6: Ο χάρτης του αναμένεται να είναι τεράστιος μπροστά στο GTA V

GTA 6: Η Rockstar κάνει μεγάλες αλλαγές πριν την αποκάλυψη του πρώτου trailer

GTA 6 trailer: Οι fans πιστεύουν ότι ανακάλυψαν κρυμμένο στοιχείο για το πότε θα το δούμε!

Fan του GTA 6 έκοψε το κάπνισμα για να μπορέσει να το λιώσει όταν βγει