GTA 6: Η Rockstar κάνει μεγάλες αλλαγές πριν την αποκάλυψη του πρώτου trailer

Προετοιμάζει το έδαφος η εταιρία
22 Νοεμβρίου 2023 18:29
GTA 6: Η Rockstar κάνει μεγάλες αλλαγές πριν την αποκάλυψη του πρώτου trailer

Απέχουμε πλέον μόλις μερικές ημέρες από την αποκάλυψη του GTA 6, η οποία έχει δρομολογηθεί για το Δεκέμβριο. Έτσι, η Rockstar Games φαίνεται πως ξεκίνησε τώρα τις προετοιμασίες, κάνοντας μερικές σημαντικές αλλαγές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το branding Social Club αποτελεί πλέον παρελθόν. Η επίσημη ιστοσελίδα της Rockstar άλλαξε, με όλες τις αναφορές στην ονομασία Social Club να αφαιρούνται. Για παράδειγμα, τα "Social Club members" ονομάζονται πλέον "Rockstar Games members". Ομοίως, μια άλλη ειδοποιήση στην ιστοσελίδα που έγραφε "You don't have any Social Club friends", πλέον αναφέρει "You don't have any Rockstar Games friends".

Ομοίως, το λογότυπο του Social Club αφαιρέθηκε από την αρχική σελίδα και το login μενού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες, μέσα από τις αναρτήσεις του χρήστη του X, @videotechuk_, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας τις αλλαγές.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, όλα αρχίζουν να ευθυγραμμίζονται για την μεγάλη αποκάλυψη. Για την ιστορία, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν και κάποιες φήμες πως το trailer έχει δρομολογηθεί για τις 3 Δεκεμβρίου, ωστόσο σας προτείνουμε να τις λάβετε υπόψη με επιφύλαξη.