Fan του GTA 6 έκοψε το κάπνισμα για να μπορέσει να το λιώσει όταν βγει

Η ανυπομονησία για το πόνημα της Rockstar Games έχει και θετικές επιδράσεις στην υγεία των fans
25 Νοεμβρίου 2023 02:34
Fan του GTA 6 έκοψε το κάπνισμα για να μπορέσει να το λιώσει όταν βγει

Ποιος θα περίμενε ποτέ ότι το hype για ένα παιχνίδι θα έφτανε σε τόσο δυσθεώρητα επίπεδα που δε θα είχε τελικά αρνητική επίπτωση, αλλά θετική επίδραση την υγεία των fans του. Φυσικά, αναφερόμαστε το πιο αναμενόμενο παιχνίδι όλων των εποχών -και δεν είναι υπερβολή αυτό οι αριθμοί το λένε- το Grand Theft Auto 6. 

Οι gamers είναι ικανοί να κάνουν θαύματα για το ευρύτερο καλό της κοινότητας, αλλά ο συγκεκριμένος τύπος το έκανε για το καλό του ίδιου του εαυτού. Όπως εκμυστηρεύθηκε σε ένα thread στο Reddit έχει γιγαντωθεί η ανυπομονησία και το hype του σε τέτοιο επίπεδο που τον ώθησε να κόψει το κάπνισμα, γιατί όπως λέει ο ίδιος, θέλει να είναι υγιής όταν θα βγει το GTA 6 για να μπορέσει να το απολαύσει

Δεν σας κάνουμε πλάκα, ούτε και αυτός έκανε καθώς έγραψε στο thread για την δική του πραγματική ιστορία, όπου ανέφερε ότι ήταν συχνός καπνιστής εδώ και αρκετό καιρό, σε βαθμό που είχε επίπτωση στην υγεία του. Εξέλαβε αυτό ως ένα κακό σημάδι και με το GTA 6 υπόψιν του και τον ενθουσιασμό για την κυκλοφορία του να ανεβαίνει κατακόρυφα, θεώρησε ότι ήταν μια καλή στιγμή να κόψει το κάπνισμα. 

Δείτε τι έγραψε στο μήνυμά του: "Ότι λέει ο τίτλος πραγματικά. Ήμουν ένας αρκετά βαρύς καπνιστής για αρκετό καιρό τώρα. Τελευταία έβηχα πολύ παραπάνω και ένιωθα sκατά από τα τσιγάρα, αλλά ο εθισμός είναι κακό πράγμα. Είμαι τόσο hypeαρισμένος για το GTA 6 που η σκέψη του να είμαι στο νοσοκομείο ή με βαριά φαρμακευτική αγωγή λόγω του τσιγάρου με έκανε να το κόψω μαχαίρι. Δεν πρόκειται να χάσω το παιχνίδι και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται στην υγεία μου. Σήμερα είμαι στην 10η μέρα χωρίς τσιγάρο. Σε ευχαριστώ Rockstar!"

Κι οι άλλοι χρήστες που διάβασαν την προσωπική του ιστορία του έδωσαν συγχαρητήρια για το σθένος και το κουράγιο του να κόψει το κάπνισμα, που ως γνωστόν είναι ένας δύσκολος εθισμός για να το κόψει κανείς. "Μπράβο έκανες καλό στον εαυτό σου! Να θυμάσαι ότι κάποιες μέρες θα είναι δυσκολότερες από τις άλλες αλλά συνέχισε! Και καλή τύχη στο ταξίδι σου" του έγραψε ο U/Whitestar751 και ένας άλλος τον πείραξε λέγοντάς του ότι "Για δικό σου καλό είναι φίλε, αλλά σε παρακαλώ όταν έρθει το GTA 6, μην το ξαναρχίσεις το κάπνισμα". 

Απομένουν μερικές μέρες με μια εβδομάδα περίπου καθώς στις αρχές Δεκεμβρίου η Rockstar Games έχει υποσχεθεί να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του GTA 6, που αναμενόμενα θα γκρεμίσει το διαδίκτυο και τα social media. 

Αν και η κυκλοφορία του παιχνιδιού σύμφωνα με φήμες μπορεί να απέχει αρκετό καιρό ακόμη και να πάει για το 2025, όπως έχουν επισημαίνει παλιότερες φήμες