GTA 6 trailer: Οι fans πιστεύουν ότι ανακάλυψαν κρυμμένο στοιχείο για το πότε θα το δούμε!

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της
23 Νοεμβρίου 2023 08:59
GTA 6 trailer: Οι fans πιστεύουν ότι ανακάλυψαν κρυμμένο στοιχείο για το πότε θα το δούμε!

Από τη στιγμή που η Rockstar Games ανακοίνωσε στις 8 Νοεμβρίου ότι σκοπεύει επιτέλους να αποκαλύψει το πρώτο trailer του GTA 6, η αγωνία της κοινότητας έχει κορυφωθεί, με πολλούς να σκαλίζουν κάθε γωνιά του διαδικτύου με στοιχεία σχετικά με το «πότε». Τελικά, φαίνεται πως πράγματι έγινε μια νέα ανακάλυψη!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Ιταλός χρήστης ‘MaxLogan’ των GTA Forums ισχυρίζεται πως ένα στοιχείο κρύβεται στην ιταλική μετάφραση του μηνύματος της Rockstar. Ειδικότερα, το μήνυμα του συνιδρυτή της Rockstar Games στα ιταλικά φαίνεται πως γράφει στις «αρχές του Δεκεμβρίου» και όχι απλώς τον Δεκέμβριο. Μάλιστα, χρησιμοποιείται η φράση «primi giorni di Dicembre», η οποία σύμφωνα με τον χρήστη χρησιμοποιείται για ημερομηνίες μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου ή το πολύ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Η επισήμανση αυτή ξεκίνησε ένα μεγάλο debate στο Reddit σχετικά με το αν πρόκειται για κάποιο λάθος στη μετάφραση ή για το αν όντως μπορούμε να περιμένουμε κάτι μέσα σε αυτό το διάστημα.

Αν πράγματι οι πληροφορίες αυτές ισχύουν, ίσως δούμε το πρώτο trailer του GTA 6 μέσα στην επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Να σας υπενθυμίσουμε παράλληλα πως στις αρχές του Δεκεμβρίου, και πιο συγκεκριμένα στις 7 του μηνός, περιμένουμε και τα The Game Awards. Ωστόσο, είναι αμφίβολο αν η Rockstar Games θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη της αποκάλυψη στο σόου του Geoff Keighley.

Όπως και να ‘χει, σε λίγες ημέρες από τώρα θα γνωρίζουμε.