GTA 6: Ο χάρτης του αναμένεται να είναι τεράστιος μπροστά στο GTA V

Δείτε συγκριτικές εικόνες
18 Νοεμβρίου 2023 15:34
GTA 6: Ο χάρτης του αναμένεται να είναι τεράστιος μπροστά στο GTA V

Τον τελευταίο καιρό, μέχρι η Rockstar Games να ανακοινώσει πως η αποκάλυψη του Grand Theft Auto 6 θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Δεκέμβριο, το παιχνίδι γινόταν viral trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. Αν αυτό όμως δεν σας έπεισε για το πόσο πολύ ανυπομονούσε η κοινότητα, ετοιμαστείτε…

Έπειτα από αρκετούς μήνες προσπαθειών, μαθηματικών και γεωμετρίας, η παθιασμένη GTA Mapping κοινότητα θεωρεί πως πλέον έχει μια ικανοποιητική αντίληψη για τον χάρτη του GTA 6.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η κοινότητα ξεψάχνισε κάθε καρέ από τα development πλάνα που είχαν διαρρεύσει, μιας και πολλά από αυτά περιλάμβαναν συντεταγμένες για την τοποθεσία του χαρακτήρα. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, η κοινότητα κατέληξε πως ο χάρτης του GTA 6 θα είναι περίπου τριπλάσιου μεγέθους από αυτόν του GTA V.

Συγκριτικά, η απόσταση μεταξύ του Vice City και του Port Gellhorn είναι περίπου το μήκος ολόκληρου του χάρτη του Grand Theft Auto V! Για να αντιληφθείτε καλύτερα την κλίμακα, μπορείτε να δείτε μερικές συγκριτικές εικόνες παρακάτω.

Καθώς περιμένουμε για την μεγάλη αποκάλυψη του GTA 6 τον επόμενο μήνα, μπορείτε να βρείτε διάφορα σχετικά μας άρθρα παρακάτω:

GTA 6: Όλα όσα γνωρίζουμε πριν το πρώτο trailer

To GTA 6 έγραψε κιόλας ιστορία – Έσπασε ξανά ρεκόρ όλων των εποχών!

GTA 6: Περιμένοντας το trailer που θα ρίξει το internet!

Ετοιμαστείτε για το GTA 6 με το δικό σας Grand Theft Auto ραδιοφωνικό σταθμό στο Spotify

Υπάρχει περίπτωση το GTA 6 να κοστίζει περισσότερο από τα κανονικά παιχνίδια;