Squid Game: Τα νεότερα για το πότε έρχεται η 2η σεζόν δεν είναι και τα καλύτερα

Δε βιάζεται ο Hwang-Dong-hyuk και έχει τις πλάτες του Netflix
18 Μαΐου 2022 21:38
Squid Game: Τα νεότερα για το πότε έρχεται η 2η σεζόν δεν είναι και τα καλύτερα

Τα νεότερα για το πότε θα καταφθάσει η 2η σεζόν του Squid Game στο Netflix δεν είναι και τα καλύτερα, όπως μαθαίνουμε δια στόματος του δημιουργού του, Hwang Dong-Hyuk

Σε νέα του συνέντευξη ο mastermind της σειράς-φαινομένου μίλησε στο Vanity Fair, αποκάλυψε ότι το χρονοδιάγραμμα που θα είναι έτοιμη η συνέχεια του "Παιχνιδιού του Καλαμαριού" κυμαίνεται μεταξύ 2023-2024, όμως για το πρώτο δε βάζει το χέρι του στη φωτιά.

Το νωρίτερο που μπορεί να κυκλοφορήσει η 2η σεζόν είναι προς το τέλος του 2023 και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο πλάνο, επομένως καλύτερα να το περιμένουμε εντός του 2024, όπως άλλωστε έχει αναφέρει στο παρελθόν τόσο ο ίδιος όσο και το Netflix. 

Ακόμη ανέφερε ότι αναπτύσσει την πλοκή και έχει μόλις τρεις σελίδες με ιδέες μέχρι τώρα και χωρίς να μπαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες δήλωσε: 

Η ανθρωπιά θα δοκιμασθεί σε αυτά τα παιχνίδια για ακόμη μια φορά. Θέλω να θέσω το ερώτημα "είναι εφικτή η αληθινή αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων";

Μπορεί να επιστρέψει η "Παίκτρια 067"; Κι όμως υπάρχει τρόπος  

O Dong-hyuk επιβεβαιώνει τους δύο χαρακτήρες που επιστρέφουν σίγουρα στη 2η σεζόν. 

Τέλος είπε πως αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται να κλείσει τις συζητήσεις με το Netflix σχετικά με την επόμενη σεζόν του Squid Game.