ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του SQUID GAME (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστρέφει εντός του 2024
01 Φεβρουαρίου 2024 16:27
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του SQUID GAME (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα πλάνα από την άκρως αναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Squid Game.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός μεγαλύτερου trailer που δείχνει τι μπορούν να περιμένουν οι συνδρομητές μέσα στο 2024, η εταιρία μοιράστηκε και μια κλεφτή ματιά στη συνέχεια του πιο επιτυχημένου σόου στην ιστορία της. Η 2η σεζόν του Squid Game θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix εντός του 2024, φιλοδοξώντας να γνωρίσει αντίστοιχη επιτυχία.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ξανά ο ‘Παίκτης 456’ που επέζησε από τα παιχνίδια και ορκίστηκε να εκθέσει τους διοργανωτές. Στα πλάνα που δημοσίευσε το Netflix βλέπουμε αναμενόμενα τον κεντρικό πρωταγωνιστή, ο οποίος μιλά στον τηλέφωνο με έναν άγνωστο άντρα που τον προειδοποιεί ότι θα μετανιώσει αυτό που πάει να κάνει.

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα μέσα από τον player που ακολουθεί.

Παρακάτω θα βρείτε και τις πρώτες εικόνες από τον δεύτερο κύκλο που δόθηκαν συγχρόνως στη δημοσιότητα:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Greece (@netflixgr)

Στη 2η σεζόν του Squid Game θα δείτε διάφορα νέα πρόσωπα, όπως είναι οι Park Gyu-young (Sweet Home), Jo Yu-ri, Kang Ae-sim (Move to Heaven), Lee David (The Fortress και Svaha: The Sixth Finger), Lee Jin-uk (Miss Granny και Sweet Home), Choi Seung-hyun (Tazza: The Hidden Card και Commitment), Roh Jae-won (Missing Yoon και Ditto), Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun και Won Ji-an (D.P.).

Φυσικά θα επιστρέψουν και αρκετά γνωστά πρόσωπα από την πρώτη σεζόν, όπως ο Lee Jung-jae ως Seong Gi-hun (Παίκτης 456), όντας κεντρικός πρωταγωνιστής που επέζησε από τα παιχνίδια και ορκίστηκε να εκθέσει τους διοργανωτές, ο Lee Byung-hun ως ο Front Man, ο μασκοφόρος αρχηγός της οργάνωσης πίσω από τα παιχνίδια, ο Wi Ha-jun ως Hwang Jun-ho, ένας ντετέκτιβ που διείσδυσε στη διοργάνωση αναζητώντας τον αδελφό του και ο Gong Yoo ως ο μυστηριώδης άνδρας με το κοστούμι που στρατολόγησε τον Gi-hun για να παίξει στο θανατηφόρο διαγωνισμό.