Squid Game 2η σεζόν: Μπορεί να επιστρέψει η "Παίκτρια 067"; Κι όμως υπάρχει τρόπος

Ο δημιουργός του Hwang Dong-hyuk κάνει μια ανατρεπτική αποκάλυψη
22 Μαρτίου 2022 20:11
Squid Game 2η σεζόν: Μπορεί να επιστρέψει η "Παίκτρια 067"; Κι όμως υπάρχει τρόπος

Σε μια αποκάλυψη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα για το τι να περιμένουμε στη 2η σεζόν του Squid Game -όταν και όποτε έρθει- προχώρησε ο δημιουργός του σόου. 

Η σειρά φαινόμενο του Netflix που μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών παγκοσμίως θα επιστρέψει και ο Hwang Dong-hyuk έριξε τη "βόμβα" για το ενδεχόμενο επιστροφής της αγαπημένης του κοινού "Παίκτριας 067" ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα Hoyeon Jung. 

Απαντώντας σε μια ερώτηση του Deadline στο πλαίσιο των PGA Awards ο Hwang είπε ότι "οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι νεκροί" αλλά θα "προσπαθήσει να φέρει κάποιους από αυτούς πίσω για τον 2ο κύκλο. 

Εκείνη την ώρα περνούσε από δίπλα του η HoYeon Jung που υποδύεται την "Kang Sae-byeok" στη σειρά και ο Dong-hyuk είπε χαρακτηριστικά: 

Ας πούμε ότι ίσως να έχει μια δίδυμη αδερφή, θα δούμε. 

Με την Hoyeon να προσθέτει: "Θα μπορούσα να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου. Να κάνουμε λίγη πλαστική χειρουργική." Αναφερόμενη φυσικά στην σκηνή του φινάλε που ο Παίκτης 456/Seong Gi-hun του Lee Jung-jae έβαψε κόκκινα τα μαλλιά του. 

Για να δούμε τι επιφυλάσσει ο δημιουργός του Squid Game για τη 2η σεζόν του σόου, η οποία ακόμα δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.